Klaudia

Klaudia

2011. okt. 11.

A Férfiak gyakori kérdése:MIt akar a nő???

 
 
 
A minap így szólt hozzám egy férfi Barátom:

-
Klaudia , szerinted mit akarnak a nők? Mit kéne tennem, hogy megkedveljenek, akikkel találkozom? Attól tartok, az, hogy ilyen vagyok, meg olyan, meg amolyan, az nem lesz nekik elég jó. Szerinted milyenné kellene válnom?

- Sohasem tudhatod, hogy mit akar valójában az a nő, akivel éppen találkozol – válaszoltam -. Sokszor még ő maga sem tudja. Ezért ne
...m érdemes azzal próbálkoznod, hogy kitaláld, milyenné kellene válnod. Inkább azt fedezd fel, hogy ki vagy te; majd egyszerűen csak légy önmagad.
Úgy éreztem, most ezt az igazat szóló, kedves humorral fűszerezett történetet szeretném megosztani veletek. Íme:
Mit akar valójában a nő?

Egy ilyen kérdés a legbölcsebb embert is zavarba hozta volna, az ifjú Artúr számára pedig megválaszolhatatlannak látszott…

Ennek ellenére még mindig jobb volt, mint akasztófán végezni, így aztán visszatért országába, és elkezdte kérdezni az embereket: a hercegnőt, a királynét, a prostituáltakat, a szerzeteseket, a bölcseket és az udvari bolondot … vagyis mindenkit, de senki sem tudott meggyőző választ adni.

Viszont mind azt tanácsolták neki, kérdezze meg a vén boszorkányt, mert csak ő tudhatja a helyes választ. Az ára magas lesz, mert a vén boszorkányról köztudott volt a királyságban, hogy borsos árat kér szolgálataiért.

Eljött a megbeszélt év utolsó napja, és Artúrnak nem volt más választása, mint beszélni a varázslónővel. Az megígérte, hogy kielégítő választ ad, de előtte Artúrnak el kell fogadnia az árat.

A banya feleségül akart menni Gawainhez, a Kerek Asztal legnemesebb lovagjához, Artúr legjobb barátjához.
Artúr borzadva nézett a banyára: púpos és rusnya volt, csak egy foga volt, gusztustalan hangok kíséretében émelyítő szag áradt belőle. Még sohasem látott ilyen visszataszító teremtést. Megrettent attól, hogy arra kérje legjobb barátját, vállalja érte ezt a szörnyű terhet. Ám, amikor értesült a javasolt egyezségről, Gawain kijelentette, hogy ez nem túl nagy áldozat barátja életéért és a Kerek Asztal fennmaradásáért cserébe.

Kihirdették az esküvőt, a boszorkány pedig pokoli bölcsességével így szólt:



A nő valójában azt akarja, hogy saját életének ura legyen.

Mindenki azonnal tudta, hogy a boszorkány nagy igazságot mondott, és hogy az ifjú Artúr király megmenekült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.