Klaudia

Klaudia

PÉNZ - SIKERMÁGIARúna vérmágiát csinálok...
tehát a véremet adom hozzá ..
a részleteket elmondom a hozzám fordulóknak. 


Ha pénzt akarsz, soha ne felejtsd el: ne aggódj amiatt, hogy megkapod - e a kívánt pénzt, vagy, hogy meg tudod - e szerezni, tartani! Ha aggódunk, negatív energiát gerjesztünk és leblokkoljuk magunk körül a vonzás törvényét!! A pénz miatti aggodalom minden esetben nem kívánatos eredményre vezet. Sokkal jobban kell bíznod saját ösztöneidben és érzéseidben, hogy elérd a kívánt célodat. Tehát gondolkozz és gazdagodj!
Hatalmas vágyat kell érezned. a teremtésre.. sok erőfeszítésbe telik, és ez az oka annak, hogy igazán kevés ember változik valójában és éri el a kívánt célt. A vendégeim  közül elég változó az eredmény (időre gondolok) van, aki rögtön rájön, hogy valódi erővel rendelkezik és ha nem blokkolja magát,és  betartja az utasításaimat, pozitív változások indulnak,de van olyan is, aki  negatívan áll hozzá eleinte, de később hihetetlen módon változik, pozitív irányba s ez által bevonzza a méltó eredményt.


Fontos!
1., Gondolat
2., Elképzelés
3., Eredmény

Fogadjuk el azt, ami van! Ez azt jelenti, hogy fogadjuk el a dolgokat, amiken nem tudunk változattani - anélkül, hogy szembeszegülnénk velük! A mi ellenkezésünk az ami a sikertelenségeinket okozza! Arra vágyunk, hogy átalakítsuk életünket. Teszünk ezért valamit? Ha az őszibarackot körtévé változathatjuk, az nem átalakítás. De ha egy őszibarackot olyan őszibarackká változtatunk, aminek körte íze van - az már átalakítás. A világ, ugyanolyan marás annak a számára, aki átéli az átalakulást, mint azelőtt volt. Az ember létezésének és sikereinek közvetlen körülményei is változatlanok maradnak. Ami változik az illető nézőpontja, valamint az a mód, ahogy az egyén viszonyul a világhoz.  

Nincsenek megjegyzések: