Klaudia

Klaudia

KLAUDIA MESTERJÓS - BOSZORKÁNY

                                                                                
......................AHOL A GONDOLATOK ÉRZÉSEKKÉ VÁLNAK......VILÁGOM........TÉVEDJ IDE..IDŐZZ...MÍG JÓL ESIK...VEDD FEL A LEESETT BETŰKET..MENJ...RAKJ BELŐLE ÖSSZE EGY GONDOLATOT...ÉREZD ÁT...KEZDJ VELE VALAMIT...TAPASZTALJ....ÉS HA ÚJABB BETŰKRE VAN SZÜKSÉGED....TALÁLJ VISSZA HOZZÁM.........


                       
                                            KLAUDIA MESTERJÓS

Mióta világ a világ, a nagy horderejű döntések előtt az ember ki akarja fürkészni a jövőt. Kell valaki, aki segít ebben, akiben meg lehet bízni és aki előre látja a dolgokat és útmutatót ad.

                                                                
 BIZALOM

Az emberek bizonyosságot kapnak arról, hogy lehetséges a jövőbe látni. A még meg nem történt dolgok hitelességét a múlt vagy a jelen titkai adják meg. Ha olyan dolgaikról,problémáikról tudok beszélni, amit nem említettek meg nekem, akkor ez meggyőzi őket, hogy beléjük látok.És onnantól kezdve hisznek nekem. Az emberek a tisztánlátást egyfajta varázslatként élik meg.

INTUÍCIÓ ŐSZINTÉN

Azt mondom ,amit látok és érzek..nem azt, amit hallani akarsz.
Szókimondó és őszinte vagyok.Arcba. Ha udvariaskodnék veled, semmi nem változna. Mindezt cigánykártyából - az intuícióm alapján.
Fontos a hit.A szilárd hit nem ajándék. Keményen meg kell küzdeni érte ezer kérdéssel és az örök bizonytalansággal szemben. A jövőbelátás csak akkor működik, ha hittel hiszem, hogy a megérzésem és az akaratom a jövő egy lehetséges pillanatát mutatja. Ha képes vagyok hinni, akkor az, amit látok és érzek, valóságos.

       NEM VAGYOK MINDENT TUDÓ
 
Nem vagyok mindentudó.Intuitív állapotomban, azokat a dolgokat mondom, amik megjelennek.Sok személyes információt mondok -az ilyesmi még a legbizalmatlanabbat is meggyőzi, megnyugtatja.

       DISZKRÉCIÓ
 
A jósra is jellemző a szigorú diszkréció, mint az orvosokra, ügyvédekre.A jós munkája nem könnyű, és a kemény koncentrálás után jó felejteni, a diszkréció itt kezdődik.
Egy igazi jós akarja az ellenőrzést, a visszajelzést. Én kifejezetten szeretem az olyan helyzeteket, ahol sok ember előtt kiderül, ki az aki valóban lát - és ki az,aki csak mondja.

                                                        

 MINDEN ELMONDHATÓ?

Vannak dolgok,amiket nem lehet elmondani,mert a vendég nincs rá felkészülve.De időnként azonban a legrosszabb jövőképet is el lehet, vagy el kell mondani. Viszont kell utat is mutatni hozzá.
Jósnak lenni sokszor siralmas - keserű érzés...mivel átveszem az energiákat..sőt sokszor lélekben "ott" az említett helyszínen...átélem egy pillanat alatt..amiben X vagy Y évek óta él..ahogy él...fájdalmas érzés.

           BELETALÁLÁSI ARÁNY

Szóval,akik évek óta járnak hozzám, azt mondják, eddig még minden lényeges bejött.
A legtöbbször 90% -ban talál,amit mondok...
Azt minden vendégemnek elmondom, nem biztos, hogy minden ugyanúgy fog megtörténni, ahogy láttam, de a dolgok most erre haladnak. Ha megtudod a közeljövődet, megváltoznak az érzelmeid, ezek viszont kihatnak arra, hogyan fogsz viselkedni. A végén neked kell döntened, merre tartasz. Vannak variációk - de a végkifejlet ugyanaz.
Tanácsot adok, de nem akarom befolyásolni az illetőt. Mert úgy is azt csinálja, amit ő akar. Sokaknak mindegy, mit tanácsolok,mennek a maguk feje után.De a Velem való beszélgetés akár mélyen érintő is lehet és utána ált.2 óra magány szükségeltetik - mire megemésztődik a sok információ. A velem szemben ülő partner élete nyitott könyvként fekszik előttem.A sírás, a könnyek velejárójuk a beszélgetésnek..

            HA TÉVEDNÉK....

Ha netán olyan történne,hogy nem jól látom a dolgokat,mert néha még a legerősebb hit is kevés, számtalan dolog zavarhatja az összpontosítást és sajnos, ki lehet esni a tisztánérzékelés pszichikai állapotából, észrevétlen maradhat a vendég egy - egy fontos tulajdonsága,akkor természetesen nem fogadnék el fizetséget.Egyetlen kihagyott dolog elhalványíthatja azt a tízet, amelyekre jól tapintottam rá.

  KLAUDIA

    Azt szokták mondani Nekem:
Bevallom, én hiszek neked. De, nem azért, amit mondasz, hanem ahogy mondod. Vidám csaj vagy.    Ha hazudnál,, azt észrevenném.
Tudod,Én hiszek magamban és akármilyen akadályt is gördítsen elém az élet,úgy gondolom, Isten     kiválasztott engem erre a hivatásra.Amíg így élek,képes vagyok belelátni másokba,megmondani személyes dolgaikat...üzeneteket átadni az elhunyt szeretteiktől...és rávilágítani kik is ők és kik lehetnének.

Életem alakulására számos személy,esemény,érzés és tapasztalás volt hatással.Sokszor voltam már zsákutcában,jártam tévúton,voltak fájdalmas megéléseim és élethelyzeteim, de tapasztalatok útján lehet igazán tanulni.Vannak élethelyzetek melyeket mindenképpen át kell élnünk lelki fejlődésünk érdekében.
Az önismereti munka elengedhetetlen része az életemnek. Úgy tűnik ,hogy szeretni önmagunkat a legerősebb módja saját fejlődésünknek,és ahogy mi fejlődünk,úgy javul a világunk is. Magyarán,nincs olyan hogy ott kint!Minden benned van,benned dől el,fejlődik és változik.


                                    Bejelentkezés: 0670 200 0078

                                                              Személyes találkozás:
                             Budapest XIII.ker ......
                                       ill.     Dabas( Bp.-től 40km )