Klaudia

Klaudia

Szerelmi horoszkóp---Nőknek ----Férfiaknak

A Kos jegy szerelmi horoszkópja

A Mars bolygó által uralt Kos jegyében született eleme a Tűz. A Kos erős jellem, domináns természet, aki mindent megszerez, amit akar. A túláradó temperamentuma és dinamizmusa vonzó, de lobbanékonyságát fékeznie kell.  Kolerikus temperamentuma, kivételesen élénk személyisége nem tűri a kötöttséget, szereti a szabadságot. Munkabírása helyénvaló. A reggel és a tavasz embere. Miként a tavasszal újraéledő természet, a Kos is ciklikusan kitárulkozik, újjáéled hangulatban, energiában. Örömmel rácsodálkozik minden újra, s élvezi a birtokbavétel örömét.
A Kos vállalkozó szellem, gyors, energikus, szívesen tör vezető szerepre, de kitartása nem igazi. Amint elér, megszerez valamit, máris újabb célt keres. A Kos a jelen pillanatban él, melyhez nem talál foghatót. Számára minden nap újabb akadály legyőzését jelenti. A társasági finomkodások nem érdeklik, de mindenben feltalálja magát, képes alkalmazkodni. De néha elveszti önuralmát, mintha fellel rohanna a falnak.
A Kos jó barát, értelmes, fogékony minden új iránt. Ha valaki felkelti érdeklődését, képes bármeddig utána menni. Aki eléri és vállalja a Kos fergeteges világát, megismeri a hetedik mennyország legcsodálatosabb érzelmeit, de megismeri a szerelem poklának legforróbb tüzét is.

A Kos férfi szerelmi horoszkópja

A Kos férfi heves és ostromló. Általában vonzó jelenség, a szerelemben rámenős és ellenállhatatlan A szerelem és a barátság fontos szerepet játszik a Kos érzelmi életében, mindkettőbe sok indulatot és szenvedélyt fektet. Érzelmeit és gyengédségét bátran vállalja, nyíltan kifejezi. Ez viszont gyakran bajba sodorja, és sokat kell szenvednie az elsietett döntései, elkapkodott kapcsolatai miatt. De a Kos sosem veszti el reményét, a kudarc csak újabb próbálkozásra sarkallja. A szerelemben, ha meg akar szerezni egy nőt, az övé is lesz, de meglehet, hogy hamarosan elhagyja.
A Kos férfi szereti a változatosságot, az érdekes, zajló életet. A Kos önzetlen és őszinte, de a házban ő az úr.
A Kos az örökifjú, aki még idős korában is kapható a bolondozásra, képes meggondolatlanságot elkövetni. A Kos szerelmét nem lehet elfelejteni.

A Kos nő szerelmi horoszkópja

A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb formában. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. A Kos nő céltudatos, keresi a nagy lehetőségeket, és ehhez mindig megtalálja a megfelelő partnert. Mert a Kos nő mindig maga választ társat. Leginkább az erős, férfias alakok vonzzák, de ha megtalálja szerelmi partnerét rendkívül jó feleséggé, kiváló anyává válik, aki jóban, rosszban kiáll a családja mellett.
A Kos nő törekvései messze túllépik a családi kötelezettségek határait, de mert igazi családszerető, karrierje leginkább a család felemelésével épül és erősödik. A Kos nő hűséges és becsületes, s ha ezen érzelmei visszhangra találnak tökéletes társ, ám ha csalódnia kell, azonnal új partnert keres.
Ha a véletlen Kos nőt és Kos férfit hoz össze zajos veszekedések és szenvedélyes kibékülések sora várható. Épp ezért ritkán fordulhat elő köztük hosszan tartó szerelmi kapcsolat.

A Bika jegy szerelmi horoszkópja

A Bika eleme a Föld. A jólét, a termékenység és a szerelem istennőjéről elnevezett Vénusz befolyása alatti Bika jegy szülötte a nappal, a tavasz embere. Ellentmondásos jellem és emotív természetű, de lázasan dolgozik.  Temperamentuma melankolikus. A Bika képes értékelni a jólétet, szereti a kényelmet és a nyugalmat. Igazi ínyenc, aki tudja értékelni mindazt, amit az élet nyújthat, az apró örömöktől a legnagyobb lehetőségekig, mindennek sajátos varázzsal megadva a módját. A Bika általában művészi érzékkel rendelkezik, köztük sok az irodalmár, zenész, festő vagy legalább ezek mecénása. A Bika jegyében születettek közt sok a kiváló műgyűjtő, vagy legalábbis aki szép tárgyakkal veszi körül magát, s ebben nagy örömét leli.
A Bika türelmes és megértő, könnyen összeillik a többi csillagjegy szülötteivel. De konzervatív és csökönyös. Bár türelme csodálatra méltó, ha végleg kihozzák sodrából, hirtelen támad ellen felére, üt és vág, tombol, de haragja hamar elmúlik, s főleg nem bosszúálló.
A Bika szülötte mélyen, gyengéden és odaadással szeret. Szerelme ifjú korában éled és késő öregkoráig megőrzi. Akit megszeret, az iránt hódolattal van és határozottan, kitartóan szereti, de félszegsége és szégyen léssége gyakran megakadályozza, hogy kifejezze érzelmét.

A Bika férfi szerelmi horoszkópja

A Bika férfi az igazi macsó, aki számára az érzéki szerelem rendkívül fontos. Ha megtetszik neki valaki, komoly udvarlásba lendül és kitartóan halad előre. A Bika tüzes szerető, de sosem sieti el a dolgokat. Taktikusan megszervezi az együttléteket, a kettesben elfogyasztott kiadós vacsorától a kellemes utóhangig.  Bár a Bika nem a szavak embere, férfiasságának és eltökélt ostromának nehéz ellenállni.
A Bika sokat ad a megjelenésre, szereti, ha partnere jólöltözött. Hűséges, de féltékeny típus, aki partnerét a saját tulajdonának tekinti és a házban ő az úr. Erős akaratú nő aligha bírná ki mellette.
A Bika hajlamos az örök szerelemre, a szexben túlzottan is aktív, ugyanakkor romantikus is.

A Bika nő szerelmi horoszkópja

A Bika jegy női szülötte már-már ellenállhatatlanul vonzó és szeretetreméltó. Nőies, mutatós megjelenés. A Bika nő igazi feleségnek és anyának született, aki rendben tartja a házat és őrzi a családi tűzhelyet. A szexualitás nagyon fontos számára, s gyakorlatias, reális gondolkodása arra sarkallja, hogy mielőbb házasságot kössön azzal, akit kiszemelt a maga számára.
A Bika nő élvezi az élet örömeit, szereti a szépet, mindenből a legjobbat akarja magának, s ameddig kényeztetik, meg is marad hűséges, jó feleségnek, szívélyes háziasszonynak, kiváló vendéglátónak. A Bika nő gyermekeit már-már túlzott szeretettel és aggodalommal figyeli, de jól neveli őket. Nehéz kizökkenteni megszokott kerékvágásából. 


Az Ikrek jegy szerelmi horoszkópja

Az Ikrek csillagjegyben született eleme a Levegő. Az Ikrek jegyét Merkúr uralja. Ez a bolygó áll legközelebb a naphoz, tehát a leggyorsabb s ez élénkséggel valamint nagy szellemi energiával tölti fel védencét. Az Ikrek a nappal és a tavasz embere. Rejtélyes jellem, kettős természetű. Az Ikrek szülötte szeret és csábít, de legfőképp sokat gondolkodik. Szangvinikus temperamentum, akinek munkabírása maximális.
Az Ikrek kettősséggel telített szülötte könnyen megérti magát a csillagjegyek többi képviselőivel, de folyton belső vívódásokkal küzd, mintha két természet lakna benne. Ez a kettősség arra sarkallja, hogy élete során többféle hivatással is próbálkozzék. Kiváló szellemi képességei fogékonnyá teszik minden iránt. De páratlan intelligenciája, túlzott mozgékonysága egyben gyengéje is lehet, könnyen idegessé válik, ingerlékennyé. Sikertelenség esetén depresszióssá válhat.
Az Ikrek szülötte sokoldalú, szórakoztató, szellemes partner, áldozatkész barát. Személyét folyton körül lengi valamiféle titokzatosság, mely vonzóvá és izgalmassá teszi. Az Ikrek szereti az újat, a változatosságot és a kalandokat, ezért a hűség nem erős oldala.

Az Ikrek férfi szerelmi horoszkópja

Az Ikrek férfi a könnyed, felszínes udvarló, az örök kalandozó. A szavak művésze, aki könnyen leveszi lábáról a nőt. Olykor egyszerre többet is képes elbűvölni szép szavaival. Az Ikrek férfi számára nem a szerelem, hanem a világ kihívásai érdekes. A szellemi kielégülésre való törekvés s legfőképp a problémák megoldása jelenti a mozgatóerőt.
Az Ikrek férfi sokat utazik, s mint minden messziről jött, sokat mesél. Szólni vágyása nem hagyja csendben, ezért olyan partnerre vágyik, aki megosztja vele szellemi érdeklődését. A szerelemben olyan angyali mégis erős teremtésre vágyik, aki türelmesen, gyengéden elnézi gyerekes jókedvét, hangulatváltozásait, aki bátorítja és pártolja hirtelen támadt ötleteit. S mivel kevés ilyen nőt találhat, bármikor kész a hely-, környezetváltoztatásra

Az Ikrek nő szerelmi horoszkópja

Az Ikrek jegyében született nő sosincs egyedül. Mindig szüksége van a társaságra. Hódolókra, akik kedvelik vidám, kíváncsi, szórakoztató természetét. Szexuális szempontból is kíváncsi, ezért könnyen társra talál. De nem nehéz kielégíteni, hisz már a partner meghódítása is izgalmas élvezet számára. Könnyen barátkozik, mégis marat körülötte valamiféle sajátos sejtelmesség, mely érdekessé teszi. Minél sokoldalúbb partnerre talál, kapcsolatuk annál hosszabb ideig tart. Mikor azonban belefárad a sok csacsogásba, hirtelen elhallgat, és ilyenkor kitárja ölelő karjait. Az Ikrek nő a szabad szerelem híve, féltékeny férjek kerüljék.
A Rák jegy szerelmi horoszkópja

A Rák jegyében született eleme a Víz.  A Rák jegyét uraló Hold, mely ősidők óta a titokzatosság és a varázslás szimbólumaként él az ember gondolatvilágában, épp úgy befolyásolja védence érzelmeit, mint a tengerek áramlását, az apály és dagály ritmusát. A Rák a nappal, a nyár embere. A Rák erős jellem, álmodozó természet, aki nyugodtan végzi munkáját.
A Hold általában nagy hatással van tudatalattinkra, különféle hajlamainkra, s ez fokozottan érvényes az általa uralt csillagjegyek szülötteire. De mivel a Hold gyorsan forog a Föld körül, kb. csak két-két napot tartózkodik egy-egy csillagjegyben. Aki épp befolyása alatt született, erős és gyors hangulatváltozásoknak van kitéve. A Rák flegmatikus temperamentumú. A Ráknak az a fontos, amit érez.
A Rák jegyben születettek kiváló alkalmazkodó készséggel bírnak, gyengédek, anyáskodók, a türelem és a jó humor példaképei. A Rák szereti a társaságot, ahol könnyen átörökíti a többiekre a saját örömét, bánatát, de még szenvedélyét s a kétségeit is. Az egyedüllétet nem tűri, ezért leginkább a hozzá hasonló emberek társaságát, barátságát keresi.
A Rák érzelmei mélyek, tartósak. Családcentrikus, egész életét erre teszi fel, ezt védi. De fontos számára a közvetlen környezet, a múlt, a haza. De könnyen sebezhető, ezért, akár a rák, sajátos páncéllal védi érzelmeit. A Rák folyton szomjas a szellemi, érzelmi táplálékra, így nem ritkán művészi pályát választ.

A Rák férfi szerelmi horoszkópja

A Rák férfi szentimentális. Ő a romantikus szerelmes. Élénk fantáziája, figyelmes és gyengéd természete arra sarkallja, hogy mindenek előtt partnere lelkét hódítsa meg, de ezt igyekszik erősen eltitkolni. Odaadó élettárs és érzékeny szerető, de meglehetősen féltékeny. Ha valakit méltónak talál tiszteletére, annak minden gondját átvállalja, s mindent elkövet, hogy választottja biztonságban és szeretve érezze magát.
Gyakran előfordul, hogy a Rák férfi csupán élete dele után talál rá igazi énjére, ezért olyan romantikus és megértő nőt kell keresnie, akivel megoszthatja a múlt emlékeit, és együtt álmodozhatnak a szebb jövőről.  A Rák becsületességet vár el társától, az intimitásban szenvedélyt, a szerelemben hűséget.

A Rák nő szerelmi horoszkópja

A Rák nő bájos, asszonyias küllemű, nagyon romantikus alkat, mégis legfeljebb csak álmaiban flörtöl. Mert a Rák nő számára a feleség és az anya szerepe a legfontosabb. Védelmező, együtt érző anya, hűséges feleség, aki bármilyen áldozatra képes. Az erő és határozottság álarca mögött azonban érzékeny és gyengéd alkat rejlik, mely könnyen sebezhető.
Rák nő kíváncsi természetű és könnyen idomítható. Aki észreveszi élénk, szórakoztató társra talál. Sőt, ha valami belső aggályok miatt nem épp lehangolt, depressziós, vidám és bőbeszédű családanya, aki szeretteiért mindenre képes.
Az Oroszlán jegy szerelmi horoszkópja

Az Oroszlán jegyében született eleme a Tűz. Az Oroszlán jegyét a Nap uralja. Ennek hatása nyilvánul meg az Oroszlán jegy szülöttei erőt sugárzó magatartásában, fenséges küllemében. Az Oroszlán a nappal, a nyár embere. Az Oroszlán erős alkat, egyszerű megjelenésével is elárulja, hogy ő irányít mindent maga körül. Sokoldalú természet, domináns jellem, de jóindulatú, melegszívű. Munkabírása kiegyensúlyozott.
Az Oroszlán szülötte kolerikus temperamentumú. Hatalomra vágyása révén szavak nélkül is tekintélyt parancsoló, aki bárhol jelenne is meg, mindig a társaság középpontjává lesz. Sok-sok fizikai és lelki tulajdonsága ellenére, mégis sebezhető, mérhetetlen hiúsága miatt.
Az Oroszlán erős fizikuma és vitalitása ellenére sem szeret nehéz munkát végezni, kicsiségekkel bíbelődni, inkább mások munkáját hivatott megszervezni s elvárja, hogy őt kiszolgálják. Ezzel együtt szereti, ha dicsérik, ha hízelegnek neki. Ezt viszont busásan megfizeti azzal, hogy ha egyszer valakit megszeret, azért mindenre képes. Nemes lelkű, jó barát. Partnerével pedig nagyvonalú, bőkezű, elnéző minden hibájával szemben. Az Oroszlánra illik a mondás, hogy a "csillagokat is lehozza az égből" annak, akit szeret. De a hűség ismeretlen fogalom számára, ahhoz túl nagy a szíve. És nem is féltékeny, hisz önteltségében fel sem tételezi, hogy őt valaki megcsalhatná.
Szívesen udvarol, szeret flörtölni, szereti a kalandokat, az újdonságot, az izgalmat.

Az Oroszlán férfi szerelmi horoszkópja

Mint igazi nemes vad, az Oroszlán férfi türelmesen lesben áll a prédájára, majd pontos biztonsággal, hirtelen megragadja. Az Oroszlán férfi érzelmei szívből fakadó, forró és őszinte érzelmek. Nagystílű hódító. Férfias külleme sok nőt vonz, és nem is utasítja vissza őket, mert a szex nagyon fontos az Oroszlán számára. Ha szerelmes lesz, az Oroszlán jegyben született férfi lángol, lobog s partnerétől is elvárja a nagy érzelmeket. A Nap hatása alatt álló Oroszlán szülötte, miként az élet bármily területén, a szerelemben is a legjobbat várja el. Elvárja, hogy a választottja a legszebb, a legkívánatosabb legyen, s ha valóban megtalálja azt, akiben meglátja ezt, azt csodálatos ajándékokkal halmozza el, pompás estélyeket rendez a tiszteletére, intimitásukban pedig tüzes, játékos szerető, de szeszélyes is.

Az Oroszlán nő szerelmi horoszkópja

Az Oroszlány jegyében született nő azonnal feltűnik fenséges tartásáról, előkelő mozdulatairól. Miként az Oroszlán férfi, a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát lenni. A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja. Az Oroszlán nő mindenként csillogni akar, szüksége van arra, hogy állandóan szeressék, s a hódítás nem is okoz gondot számára.
De előfordul, hogy a sok szép tulajdonság és a királyi külső csak látszat, s a csalódni kényszerült Oroszlán nő csak újabb volt vőlegénnyel, újabb férjjel gyarapította emlékeztető listáját. A probléma mindig ott kezdődik, mikor az érveket elvetve, csak az érzelmeire hallgat.A Szűz jegy szerelmi horoszkópja

A Szűz csillagjegyben születettek eleme a Föld. Miként az Ikrek csillagjegyet, a Szűz jegyét is a Merkúr bolygó uralja. Ez mindkét csillagjegynél az élet intellektuális megközelítésében mutatkozik. A kettő között mégis óriási különbség van, ami elemüknek is köszönhető. A Szűz eleme a Föld, mely elsősorban az anyagi megismerésre, az aprólékos részletezésre sarkallja a jegy szülöttét.
Arra, hogy mindent elemezzen, keresse a dolgok lényegét, mindennek kikutassa az okát. A Szűz jegyében született folyton gondolkodik, mindent addig vizsgál, amíg megérti. Munkabírása lángoló. A Szűz szilárd karakter, praktikus természet. Temperamentuma melankolikus. Ő a nappal, a nyár embere.
A Szűz kiváló megfigyelő, mindig jól és pontosan végzi el a feladatát. Mérhetetlen szellemi mozgékonysága és kutatási szenvedélye révén számos tudományágban fellelhetők az élre törők között a Szüzek.

Felelősségérzete és szigorú önfegyelme viszont gyakran zárkózottá, hűvössé teszi a Szűz jegyében születettet. De ő akkor is inkább kétszer is átgondolja, mit, hogyan tegyen. Környezetében mindig rendre, tisztaságra törekszik, így alig marad ideje az élet kellemesebb oldalaira.
Szerelmi élete is higgadt, megfontolt, hosszú és nyugodt párkapcsolat és nem afféle látványos fellángolás. Ennek ellenére, szíve mélyén gyakran hatalmas érzelmi vihar tombol, de környezete ebből mit sem sejthet.

A Szűz férfi szerelmi horoszkópja

A Szűz jegyében született férfi csendes, visszafogott, de jó humorérzékű. Munkájában aprólékos, vállalt feladatát mindig pontosan és eredményesen elvégzi. A Szűz férfi meglehetősen gátlásos, nem nagy az önbizalma s nehezen lesz szerelmes. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz. A Szűz férfi sosem hivalkodik szerelmével, de egész életre szóló, melegszívű társ, aki partnerének apró figyelmességekkel, gyengédséggel mutatja ki érzelmeit. A Szűz férfinak a szexuális élet nem beszédtéma, de nagyon jó családapa és férj, aki családjának kellő biztonságot nyújt.

A Szűz nő szerelmi horoszkópja

A Szűz nő, az azonos jegyben született férfihoz hasonlóan, meglehetősen tartózkodó, aki nemigen mutatja ki az érzelmeit. A Szűz jegyében született nő érzelmeit mindig az értelme irányítja. Okos és közvetlen, aki szívesen gondoskodik másokról, olykor már-már a mártíromságig önfeláldozó. Társaságban a Szűz jegyében született nő ritkán tűnik ki, szívesebben meghúzódik a háttérben.
A Szűz nő számára a szex fontos, de nem ez a legfontosabb. Megfontoltsága miatt aligha kerül lazább erkölcsű társaságba, de ha mégis, nehezen lazít. A kaland izgalmát nem keresi, de ha adódik, szívesen fogadja. Szerelmi kapcsolatba viszont csakis akkor kerül egy férfival, ha meggyőződött arról, hogy az szereti, s ha már maga is megszeret valakit, azt egy életre társául fogadja.
A Szűz nő harmonikus jelenség, egyszerű eleganciája és általában sokáig megőrzött fiatalos külleme és bája miatt sok férfi igyekszik megnyerni a kegyeit. Mégis, erős kritikai szelleme és józan észjárása miatt, gyakran megesik, hogy a Szűz nő egész életére egyedül marad. Ha egy férfi mégis belé szeret, csak akkor közeledjen hozzá, ha becsüli az otthon biztonságát és a hűség fontosabb számára a kalandoknál.


A Mérleg jegy szerelmi horoszkópja

A Mérleg csillagjegy eleme a Levegő, uralkodó bolygója a Vénusz, akárcsak a Bika jegyé. De ha a jó fizikumú Bika érzéki, a Mérleg csillagjegyben született ember inkább szellemi beállítottságú. Ő az este és az ősz embere.
A Mérleg szülötte, a valódi mérleghez hasonlóan, mindig egyensúlyra, harmóniára törekszik. Alkalmazkodó jellem, nyílt természetű. A Mérleg élete simán, zökkenőmentesen folyik, sosem sürög-forog feleslegesen, nem kapkod, nem siet. Akit megszeret, azt meghódítja.  Munkabírása maximális. Szangvinikus temperamentumú, de mindent egyensúlyoz, mint a mérleg. De ezt az egyensúlyt gyakran épp csak a meglehetősen nagy kilengések árán tudja megvalósítani. De ezek a kilengések nem hangos, látványos tettek vagy események, hanem lénye legmélyén, a felszín alatt mennek végbe. Döntései lassúk.
A Mérleg született diplomata, aki kerüli a jeleneteket, a hangos vitákat, de mindig ügyesen elsimítja a viszályokat. Általában életvidám, szeretetre méltó, de ingadozó jellem. Bár szereti a függetlenséget, az egyensúly fenntartásához társra, komoly partnerre van szüksége. A Mérleg szülötte számára a házasság létfontosság. Meglehetősen kényelmes, inkább kivárja, míg az élet útjába sodorja a szerencsét, mit sem elébe menne. Ezzel együtt, mindig képes szép, harmonikus környezetet teremteni maga körül, a család fontos számára s szereti a gyermekeket.
De ha valakiben csalódik, avagy épp már nincs szüksége rá, a Mérleg képes teljesen kitörölni őt az életéből. Sosem vitatkozik, nem támad és nem is védekezik, kizárólag ha esztétikai érzékét vagy otthona nyugalmát sérti valami. A Mérleg igényeinek, a szépségideáljának nehéz megfelelni.

A Mérleg férfi szerelmi horoszkópja

A Mérleg férfi könnyed és szellemes, maga a harmónia. Az udvarláshoz szüksége van a megfelelő környezetre, hangulatra. A megfelelő díszletek között s elégséges előjáték után a legnagyobb áldozatokra is képes a szerelemben.
A Mérleg férfi sokat ad a megjelenésre, ízlése választékos, mellyel mindig megteremti a szép környezetet, az ünnepi hangulatot, de ahhoz, hogy mindenben remekeljen, szüksége van a megfelelő szellemi kapcsolatra is.
A Mérleg kettős jegy, így szülöttei között is kétfajta típus különíthető el: az egyik típus a valódi úriember, a nagystílű, gáláns, finom gavallér, a másik a szelíd és jóságos típus, aki mindent megtesz a csendes, nyugodt élet biztosítása érdekében.
A két típus közös vonása a lassú, nehézkes döntéshozatal és a türelem, s az, hogy mindkét típusú Mérleg férfi "kilengő" férj.

A Mérleg nő szerelmi horoszkópja

A Mérleg nő hamar kitűnik a társaságban a bájos, nőies, törékeny alkatával. A Mérleg nő az igazi feleség típusa. Öltözködése kifinomult, modora csendes, mindig harmóniát teremt maga körül. A Mérleg nő romantikus, szereti az élet kellemes, szép oldalát, ezért partner tekintetében nagyon válogatós. A szeretet lételeme. Szüksége van az emelkedettségre, az összhangra, s ezt gyakran épp a háttérrel, a díszlettel éri el. Megfelelő környezetben viszont hosszú távon is érdekes, izgalmas szerelmi partner marad. Mindent sokáig mérlegel, épp ezért, sajnos, nem tud nemet mondani.
A családban alkalmazkodó, mindig képes elsimítani a vitákat, jó családanya, aki gyermekeit elkényezteti. Ha csalódnia kell, ha körülötte megbomlik a harmónia, csendesen visszahúzódik, esetlen más utakon jár, de mindig kerüli a nyílt összetűzést.

Talán épp e látszólagos nyugalom, e félreértett kedvesség miatt, mellyel igyekszik kerülni a problémákat, személye szinte vonzza a bonyodalmakat.
A Skorpió jegy szerelmi horoszkópja

A Skorpió csillagjegy alatt születettek eleme a Víz. A Skorpió csillagjegyet a Mars és a Plútó uralja. Ez utóbbi a Naptól a legnagyobb távolságra eső bolygó, így hatása kevésbé felismerhető. Ha a Mars hatása a Skorpió fenséges megjelenésében fejeződik ki, a Plútó mindent titokzatossá a szülött világában, melyben minden a tabu vagy a szexualitás uralma alá siklik. A Skorpió semmiként sem lehet közömbös jelenség.
Diszkrét karaktere még vonzóbbá teszi. Ugyanakkor a Skorpió a legellentmondásosabb személyiség valamennyi csillagjegy szülöttei közül, aki nem ismer középutat. A Skorpiót nehéz kiismerni, rendszerint titokzatos, tartózkodó és bizalmatlan, látszólag sok közöttük a szélsőséges, maximalista alkat. De magatartása mindig a környezetétől is függ. A Skorpió, lobogó szenvedélyű ember, amit megkíván, azt meg is szerzi. A Skorpió ritkán gyenge akaratú vagy ingadozó. Határozott fellépése révén mindig eléri azt, amit akar. Munkabírása megfelelő, nyugodtan végzi feladatát, de mindenre képes, hogy megteremtse maga körül a földi paradicsomot.
Ha megharagszik, mérgét heves vitákban vezeti le, de sérelmeit soha nem felejti el, s ezt a megfelelő pillanatban vissza is fizeti. Kegyetlen ellenfél, de barátja mellett kiáll, kiváló társ.
A Skorpió látszólag kemény és rideg, de belül érzelmes és gyöngéd alkat. Bár ő maga nem hűséges, partnerét teljesen uralni akarja. Igen büszke a szexuális képességeire. A szerelem számára csupán érzékik öröm, épp ezért könnyű elcsábítani, de csábításának ellenállni szinte lehetetlen. A Skorpió minden misztikus és rejtélyes dologhoz vonzódik, nem fél a haláltól, számára az is csak egy tapasztalat. Egy élet sem elég kiismerni egy Skorpiót, de megéri a fáradságot.

A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja

A Skorpió férfi sajátos vonzerejű szerető. Kétségbeesetten fél, a kudarctól, a sérelemtől, de tele van érzéssel, gondoskodással szerettei iránt. Folyton panaszkodik, holott csupa erő, szenvedély.
Gyengéit mérhetetlen energiájával igyekszik kendőzi, s épp ezért jobbára nem a neki megfelelő partnert vonzza. Szexpartnert könnyen talál, de megértő társat igen ritkán. Csakis valamilyen rendkívül jó érzékkel rendelkező képes a Skorpiót boldoggá tenni, vagy legalább is megpróbálhatja.

A Skorpió nő szerelmi horoszkópja

A Skorpió nő általában érdekes. Bár nem különösebben szép, ő a végzet asszonya, az erotikus szerető, a családszerető feleség. Ha szerelmes lesz, választottját szinte megigézi titokzatosságával és szerelme intenzitásával.
A Skorpió nő nem tűri a képmutatást, a hazugságot, számára a becsület mindenek felett áll. Tobzódó szexualitásával csupán a gyengéit, a sebezhetőségét igyekszik eltitkolni. Kétségbeesetten vágyik a szeretetre, arra, hogy valaki irányítsa, s ne ő kényszerüljön vezetni. Mégis ő az, aki az egész családot, a legtávolabbi rokonokat is összetartja. Nagyszerű háziasszony, energiája vulkanikus erejű, s ha mégis kifárad, könnyen képes regenerálódni.
Partnerével szemben a Skorpió nő elvárásai szinte mérhetetlenek. Szerelmese legyen érzékeny, gyengéd, ugyanakkor erős, érzékeiben ösztönös, erkölcsében feddhetetlen. Ugyanakkor tűrje el féltékenységét is, mert ha megsértik, bosszúálló természete miatt félelmetes is tud lenni.


A Nyilas jegy szerelmi horoszkópja

A Nyilas csillagjegy eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Jupiter. Az asztrológiában ez a jog, az igazság, a becsület szimbóluma. A Jupiter védence szerencsés ember, rendkívüli értelmi képességekkel, tehetséggel bír, ugyanakkor optimista, aki hisz abban, amit tesz, sosem veszti el a reményét.
A Nyilas szülötte az éj és az ősz embere, filozofikus természet. Jelleme kiegyensúlyozott. Nemes gondolkodású, szeretetre méltó ember. Bátor, de konzervatív, ugyanakkor telve kíváncsisággal és szabadságvággyal. Kolerikus temperamentumú. De nem forradalmár típus. Ezzel együtt ő az, aki vezet, aki érezteti uralmát.

A Nyilas munkabírása kiszámított, vágyai nagyra törők, az élet számára az egyre újabb és újabb akadályok legyőzése, az, hogy a célt egyre magasabbra téve s egyre magasabb rendű célok felé törjön, mintha e világ nem lenne eléggé tágas a vágyainak. És másokat is szívesen segít céljuk elérésében.
Fő hibája az óvatosság és a tapintat hiánya, amit lelkesedéssel és nagystílűséggel kárpótol. Segítőkész, aki sosem mond nemet, ha hozzá fordul valaki. Ugyanakkor könnyű a kedvében járni.
A Nyilas életútját hirtelen elhatározások és nagy nekirugaszkodások jellemzik. Szeret sportolni és utazni. A szerelembe is hirtelen veti bele magát, de nem is hosszú időre. A nyilas számára érdekesebb a vadászat, mint a cél. Vonzza az elérhetetlen.

A Nyilas férfi szerelmi horoszkópja

A Nyilas csillagjegyben született férfi szabadságigénye mérhetetlen, mégis fáradhatatlan udvarló, aki optimistán látja a jövőt. Hibája, hogy szerelmi kalandjairól kissé túlzottan mesél, olyasmit is kitalál, ami sosem történt meg. Kellemes megjelenésével, színes meséivel mindig a figyelem középpontjává, a társaság lelkévé válik. Ő a lelkes barát típusa. A nyilas férfi mellett az élet sosem unalmas.

A Nyilas nő szerelmi horoszkópja

A Nyilas nő szertelen és optimista. Fantáziája révén a legszürkébb életből is képes kisajtolni a nagystílű eseményeket. Optimista nő, aki nem bíbelődik apró-cseprő házimunkákkal, inkább felfedező körútra, vagy világkörüli társasutazásra indul. S ha nem teheti, legalább elképzeli.
A Nyilas nő hajlamos az erejét meghaladó munkákba kezdeni, kezdeményező ereje kimeríthetetlen, de gyakran nem fejezi be azt, amibe belefogott. A nyilas nő részére az élet folytonos nagy kaland, melyben végtelen optimizmusának köszönhetően derűsen veszi az akadályokat. Miként a férfi, a Nyilas nő is könnyen szerelemre gyullad, de épp oly hamar kihuny is huny a lángja. Szexuális élete is épp olyan kalandos, sok partnert kipróbál, míg kiválasztja a megfelelőt. De ha rátalál az igazira, odaadó anya, jó élettárs válik belőle.


A Bak jegy szerelmi horoszkópja

A Bak eleme a Föld. Bak csillagjegyet a Szaturnusz uralja. Ez a komor bolygó a sors, a megpróbáltatások, a lemondások jelképe. A Szaturnusz önfegyelemre, visszafogottságra fogja védencét, meggyőzve arról, hogy csak a kitartó munkával, önmérséklettel érheti el a sikert. A Bak csillagjegy alatt születetteket a szenvedések, a kudarcok csiszolják jellemessé. Csökönyös jellem, természete sokoldalú. Életeleme a gondolkodás, mégis lázasan és eredménnyel dolgozik.
A Bak ember józan gondolkodású, gyakorlatias, megfontolt. Melankolikus temperamentum. Az életben mindig gyakorlatias célokat tűz maga elé, s ha nehézségekbe ütközik, azokat logikusan oldja meg. Azt veszi el, amire szüksége van. A sok-sok álmodozó ember között a Bak az igazi realista. Míg mások szerint, optimista vagy pesszimista alkatuknak megfelelően, a félig töltött pohár, félig üres, vagy félig telt, addig a Bak szerint annak fele víz, fele levegő. Aligha akad olyan probléma, melyre a Bak ne találná meg az egyszerű megoldást.

A Bak tudja, hogy nem a sors kegyeltje, ezért kitartóan és erősen dolgozik, hogy a hosszú élete során adódó akadályokat sorra leküzdje.
Mivel kerüli az érzelmek külső megnyilvánulását, ridegnek tartják, ezért szerelmi kapcsolatai ritkán sikeresek. De aki jobban megismeri, tudja, hogy ez csak látszat, mert a Bak igazi jó barát, segítőkész ember, a szerelemben pedig rejtélyes, érzéki szerető, gyengéd partner, csak tudni kell felébreszteni a bak érdeklődését.

A Bak férfi szerelmi horoszkópja

A Bak férfinak a karrier a legfontosabb, ennek szenteli mindennapjait s ez, hosszú távon, fárasztó lehet, de edzettsége, fizikai ereje miatt támaszt jelenthet a védettségre, támogatásra vágyó partnernek. A Bak visszahúzódó, megbízható férfi. Ha a Bak szerelmes, nem dobálózik bókokkal és virágokkal, mégis mélyen érző, gyengéd szerető. Az a nő, akinek sikerül áttörnie a Bak zárkózottságát, maga is elcsodálkozhat, mennyire megváltozott és mennyire sikerült őt is kivetkőztetnie önmagából, hogy a szerelem magasztos szféráiba jussanak.
A Bak sosem lesz kellemes társalgó, de hűséges, megbízható társ. Jó férj és nagyszerű apa válhat belőle. A Bak gyakran idősebb korában pótolja azt, amit fiatalkorába elmulasztott.

A Bak nő szerelmi horoszkópja

A Bak nő hűvös, elegáns jelenség. Magabiztos, de pesszimista, pedig megjelenésével a hatékonyság látszatát kelti. Valójában a Bak nő szertelen kislány, aki társaságra vágyik, ahol huncutkodhat. Csakhogy a Bak nő mindezt igen jól eltitkolja. Visszafogottsága és fegyelmezettsége aligha teszi vonzóvá a férfiak előtt. A Bak nő az anyagiakban céltudatos és határozott. A Bak nő nem ábrándozik, nem a fantázia világában él, hanem pontosan tudja mi mennyit ér, mit miért adjon és várjon el. Aki mégis megnyeri bizalmát, annak a Bak nő odaadásra odaadással fizet.


A Vízöntő jegy szerelmi horoszkópja

A Vízöntő csillagjegyet a Szaturnusz és az Uranosz uralja. Eleme a Levegő. A Vízöntő az éjszaka, a tél szülötte. A Vízöntő emotív természetű, álmodozó jellem. Életformája az, hogy szeret és hódít. Munkája hatékonysága maximális. Szangvinikus temperamentumának megfelelően áthatja a szabadság, a függetlenség és a testvériség eszméje. A Vízöntőre jellemzők az ösztönös megérzések, az élete során adódó kiszámíthatatlan, hirtelen változások.
A Vízöntő érdekes, színes egyéniség, intellektuális beállítottságú, aki szereti a változatosságot, melyet szívóssággal és kitartással ér el. Kifejezetten szociális lény. Humánus érzésű. A Vízöntőt vonz minden, ami új, szokatlan, rendkívüli és veleszületett emberismerete révén már-már látnoki képességekkel rendelkezik.
A Vízöntő szeret a figyelem középpontjában lenni, szerepelni. Bármily korlát számára csak arra való, hogy átugorja. Ő az igazi nonkonformista. Kerüli mindazt, ami konvencionális, megszokott.

A Vízöntő szülöttének a barátság szent és sérthetetlen, a szerelemnél is fontosabb. A család viszont nem épp a legfontosabb számára. Ha megelégel egy problémás házasságot, egyszerűen fogja magát és elmegy, mindent otthagyva. Ha viszont olyan kapcsolatra talál, mely szellemi egyetértésen alapul, a Vízöntő a legmegértőbb, a legérzékenyebb és a legkedvesebb társ lehet.

A Vízöntő férfi szerelmi horoszkópja

A Vízöntő férfi erősen intellektuális beállítottságú, különc szellemi társ. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem. A Vízöntő különös bölcs, aki egyszerre vidám, nyílt és bolondos természetű, ugyanakkor logikus. Érzelmei mélyek és kiszámíthatatlanok. Elfogad egy kalandkedvelő társat, de meglehet, hogy párhuzamosan több szokatlan szerelmi kalandba is keveredik.
A Vízöntő szerelmi partnere sosem érezheti azt, hogy kedvese teljesen vele van, mintha gondolatai olykor másfelé kalandoznának. A Vízöntő általában a barátságot fejleszti szerelemmé, avagy épp fordítva, de az aligha fordul elő, hogy nagyon érzéki, szex-éhes nőt válasszon magának.
A Vízöntő férfit csakis a folyton megújulásra képes, gazdag intellektuális képességű asszonyok válasszák, akik képesek partnerük szellemi társává válni.
A Vízöntő nő szerelmi horoszkópja

A Vízöntő nő szerelmi horoszkópja

A Vízöntő nő csupa ötlet és energia. Független és céltudatos ember, aki szívesen fogad bármilyen változást s van bátorsága is változtatni a megváltoztathatón. Mások megjegyzése, a kritika nem érdekli. A Vízöntő nő sikert sikerre halmoz, sosem tétlenkedik. O az érdekes, izgalmas, emancipált nő típusa. Eredeti jellem, aki mellett az élet sosem unalmas, egyhangú. A szélsőségek embere, ami olykor extravagáns küllemében, kalandvágyában nyilvánul meg, aki tudja magáról, hogy jó szerelmi partner, hisz nem szégyelli kimutatni, hogy szereti a szerelmet. Máskor vállalja az alkalmazkodó, engedékeny asszony szerepét, talán csak azért, hogy új tapasztalatot nyerjen.
Valódi harmonikus kapcsolatot viszont csakis egy hozzá hasonló eredeti gondolkodású, szabadságot, függetlenséget kedvelő, folytonosan újat kereső egyéniség mellett képes kialakítani, akivel bátran és boldogan beutazhatják ezt a csodaszép világot, valóságosan vagy csak képzeletükben, s közben mindketten szabadon megőrizhetik saját világmindenségüket.A Halak jegy szerelmi horoszkópja

A Halak eleme a Víz.  A Halak csillagjegyet a Jupiter és a Neptunusz bolygó uralja. Ez a Halak illúzióiban, álmodozásában nyilvánul meg, ugyanakkor ennek tulajdonítható a Halakra jellemző megfoghatatlanság és mélység is, mely káoszként övezi e csillagjegy szülötteit. A Halak az éj, a tél szülötte. A csillagjegy kettőssége határozatlanságot kölcsönöz a Halaknak.
A Halak legfőbb jellemvonása a titokzatosság. Természete ellentmondásos. Sajátossága az álmodozás, az, hogy olykor képes megálmodni a jövőt. Fantáziája annyira élénk, hogy amit elképzel, azt valósnak hiszi. Sajátos érzékenysége révén ráérez minden rejtett lehetőségre.

A Halak ember érzékenyen reagál mindenre, fő érdeme a szeretet, a megértés és a segítségnyújtás. Altruizmusok révén kiváló művészek, pszichológusok kerülnek ki közülük. De bármit dolgozna is, nyugodtan végzi. Ezzel együtt flegmatikus temperamentum.
Hibájuk a mohóság, s mint mindenben, a szerelemben is mohók. Ha a halak szülötte rátalál az igazira, képzelete fehér ködében, fehér táltoson rohan szerelmi vágyai tárgya felé, hogy kimentse őt akár a sárkányok által őrzött várból is. De ha valamiért kénytelen valóságra ébredni, italozásba, kábulatba menekül a mindennapok szürkesége elől.

A Halak férfi szerelmi horoszkópja

A kettős jegyű Halak férfi összetett egyéniség, álmodozó és romantikus. Ő az ábrándos lovag, de érzelmeit nem könnyű felismerni, mert mélyen eltitkolja. Vonzza a tenger, a mélység, mindaz, ami titokzatos. A Halak érzékeny ember, de kettőssége révén épp oly mélyen tud szeretni, mint amilyen mélyen szenvedni is tud. Számára a szerelem csábító titok, melynek izgalmas mélységeit szívesen felkutatja és megismeri. A Halak férfi számára fontos a biztonságot jelentő otthon, jó férj és megértő családapa, de titokban mindig kész valami kis csintalanságra.

A Halak nő szerelmi horoszkópja

A Halak nő leginkább egy bájos sellőhöz hasonlítható. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával. Mindebből viszont külsőleg semmi sem látható. Kiismerhetetlen, mint a tenger, mely a felszínem nyugodtnak látszik, de mélye titokzatos.
A Halak nő nagyszerű házastárs és jó anya, aki szereti a gyermekeket. A Halak altruista, szívesen gyámolítja a gyengébbeket. Mindezért cserébe elvárja a szeretetet, szüksége van a kiegyensúlyozottságra. Ha nem érzi magát biztonságban, kényeskedik, nyafogóvá válik, búskomorságba esik, mígnem másutt keresi a nyugalmat. S titokzatossága révén ezt könnyen meg is találja.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.