Klaudia

Klaudia

2011. febr. 4.

Az újkor gyermeke szüleinek lenni


A szülő és a gyermek közti szerződés

Mielőtt egy lélek leszületne a Földre, egy olyan helyet és családot választ magának, ami a legjobban megfelel spirituális növekedési és fejlődési igényének. Biztosak lehettek abban, hogy gyermeketek azért választott titeket, mert ti alkalmasak vagytok arra, hogy általatok fejlődjön, valamint ti általa, ugyanis a lelki szerződések természetüknél fogva mindig kölcsönösek.

A szülő vállalja, hogy a fiatal testbe leszülető gyermeket gondozza, megvédi és ellátja azokkal a képességekkel, melyek szükségesek ahhoz, hogy életben maradjon a fizikai síkon. A szülő vállalja azt is, hogy támogatja azoknak a képességeknek és tehetségeknek a kifejlesztését, amik a gyermek spirituális küldetésének részei a bolygón.

A gyermek viszonzásképp vállalja, hogy segíti szülei tudatosságának a növelését azáltal, hogy egy magasabb rezgésszintű és mélyebb bölcsességgel rendelkező lélekkel élnek együtt. Ez az evolúció természetes útja, ahol a gyermek lelke az evolúciós spirálnak mindig egy magasabb szintjén áll, és így tudja támogatni a szüleit a saját fejlődésükben. Ám a szülőknek tudatában kell lenniük ennek az ajándéknak. Oly sok, még fel nem ébredt szülő tekint úgy a gyermekére, mint egy gyenge lényre, akit irányítani és alakítani kell, és képtelen észrevenni a bölcsességet és az ajándékot, amit minden gyermek magával hoz.

A jövőbeli Új Földön minden gyermeket méltányolni fognak, mint bölcs lelket. A szülők tudatában lesznek gyermekükkel kötött lélekszerződésüknek, és keresni fogják, hogyan tudnák együtt beteljesíteni azt materiális kötelezettségükkel a gyermek fizikai jóléte érdekében.

Indigó Gyermekek

A szülők, akik beleegyeztek abba, hogy támogatnak és felnevelnek egy Indigó rezgéssel rendelkező gyermeket, arra szerződtek, hogy gondozói lesznek egy olyan léleknek, aki új energiaformákat hoz a bolygóra. Az Indigó Gyermekek úttörő lelkek, és a szüleik arra szerződtek, hogy csatlakoznak hozzájuk az új családi formák és közösségi élet kialakításának úttörő munkájában.

A gyermekek lelki küldetése, hogy megkérdőjelezzék és kétségbe vonják a régi formákat, és megteremtsék az ösvényeket az új formák megnyilvánulása érdekében. Az Indigó Gyermekek mindig érzékenyek, szeretők, tehetségesek és intuitívak. A szülők vállalják, hogy módot találnak arra, hogy táplálják ezeket az érzékeny és gyönyörü energiákat, és hogy támogassák a gyermekek fejlett képességeit és tehetségeit, amennyire csak tőlük telik.

A gyermek viszonzásképp vállalja, hogy az új utak tanítója lesz. Ám ahhoz, hogy ezt megtegye, meg kell kérdőjeleznie és aláásnia a régi utakat. Az Indigó Gyermek ezt kétféleképp teszi meg. Először is meg fog kérdőjelezni minden hit- és hiedelemrendszert, és "szabályt" - valamint ellen fog szegülni nekik - amit ti vagy mások előírtok számára. Ily módon megmutatják, mi az, ami működik számukra, és mi az, ami nem, és rajtatok, szülőkön múlik, hogy meghallgatjátok-e őket és tanultok-e tőlük, vagy megpróbáljátok rájuk erőltetni saját akaratotokat.

A gyermekek másik tanítási módszere, hogy tükröt tartanak a szüleik elé. A gyermek továbbviszi szüleinek nem müködő mintáit, amiket ők követnek az életükben. Ezek a minták általában az alacsony önbecsüléssel és az én el nem fogadásával kapcsolatosak. Ez az oka annak, hogy sok Indigó a kábítószerezés és a szexuális szabadosság önpusztító mintáit követi. Visszatükrözik családjuk és a közösség felé azokat az önpusztító mintákat, amelyeket tanultak.

Ez az, amiért sok Indigó szülője küzd serdülő Indigó Gyermeke nyilvánvaló destruktív viselkedési mintáival. A szülők feladata, hogy megértsék, hogy meg kell vizsgálniuk saját destruktív mintáikat, és el kell kezdeniük megélni sokkal szeretőbb és életadóbb mintákat, hogy támogassák önmagukat és gyermekeiket. Hány szülő tölti meg gondolatait és testét mérgező gondolatokkal és anyagokkal, és tölti idejét olyan munkával, amit nem szeret, elnyomva valódi érzéseit? Az indigó gyermekeitek tudatosítják ezt bennetek, és vezetnek titeket, hogy elengedjétek a létezésnek ezen tanult és örökölt formáit. Segítenek abban, hogy ráébredjetek arra, kik és mik vagytok, és hogy mire vagytok képesek, ha őszinték vagytok önmagatokhoz

Kristály Gyermekek

A kristály vibrációjú gyermekek más típusú szerződést kötnek szüleikkel. Ha az Indigók a romboló brigád, akkor a Kristályok az építők. Ez az oka annak, hogy az Indigók és Kristályok gyakran születnek ugyanabba a családba. Ez lehetőséget ad a régi struktúrák eltávolítására, és újak építésére.

A Kristály Gyermek mindig nagyon magas vibrációval rendelkezik, és lélekfeladatai között szerepel az is, hogy a planetáris kristályráccsal dolgozzon, és tartsa az energiát, hogy elősegítse a globális változásokat. Ezért a Kristály Gyermekekkel kötött szerződés még több kihívást tartogat a szülők számára, akiknek meg kell érteniük, hogy ez a kicsi gyermek egyben egy bölcs és erős lélek is, akinek a munkája messze túlnyúlik a család szűk határain.

Ezért van az, hogy a Kristály Gyermekek gyakran stresszesek, és túlteng bennük az energia. A körülöttük élők energiájával dolgoznak, nemcsak családi szinten, hanem ugyanúgy nagyobb közösségi szinten is. A szülőknek az a feladata, hogy megértsék a Kristály Gyermekük lényét és lélekmunkáját, és hogy ennek megfelelően megpróbálják támogatni őt.

Viszonzásképp a Kristály Gyermek támogatja szülei spirituális fejlődését. A Kristály Gyermek képes "bevonzani" szülei életébe azokat az embereket és eseményeket, amikre a szülőknek szükségük van a fejlödésük érdekében. Ez azért lehetséges, mert a Kristály Gyermekek tudatossága nagyon messzire terjed, és odahelyezi és odavonzza azokat a lényeket, akik az adott időszakban leghasznosabbak a család számára. Így a Kristály Gyermekek szülei gyakran a növekedés és a fejlődés egy gyorsított útján találják magukat, ami gyermekük ajándéka.

A spirituális növekedés gyakran segíti egy magasabb tudatszint megteremtését a családon belül, és segít abban, hogy a családi interakcióknak és tiszteletnek új formáit teremtse meg. A legfontosabb tanítás a " létezők egyenlősége". A Kristály Gyermek erőteljes, szerető és alkotó energiákkal ajándékozza meg a családot. Ez a szülők felé kinyilvánított "egyenlőség", és ugyanilyen szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel kell kezelni őket.

A jövőben a gyermekeket is egyenlőnek tekintjük majd, "egyenlő" családi jogokkal, nem csak eltartottnak. Velük is megbeszélik szüleik azokat a családi dolgokat, melyek érintik őket, és választási lehetőségeket ajánlanak nekik. Ez az ő tanításuk és szerződésük veletek, mint szülőkkel - megbecsülés, tisztelet, támogatás és szeretet, ami kölcsönös és kölcsönösen hasznos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.