Klaudia

Klaudia

2011. jan. 23.

Szerelem...csalódás - mintha csak újra tanulnál járni....


A szerelem csoda,megfoghatatlan,felemelő,magával ragadó,gyönyörködtető,mindent adó, tornádószerű,vagy lassan ébredő,forró szél,ami megragad,és tovább repít. Hiába védekezel,nem fog letenni,még nem akar,aztán egyszer a földre dob. Eltűnik a rózsaszín világ,mikor csak buborékok között éltél,ébredezel,lassan,vagy épp hirtelen szürkére vált a fény. Le megy a nap,és azt hiszed fel sem fog kelni többet.


Lebegtél,és most két lábbal állsz a földön,mintha csak újra járni tanulnál. Támaszték nélkül,hisz elhagyott,épp távozik,még utána szólnál,de csak leomlasz,a szürke szín újra vált,most sötét felhők gyülekeznek,és egyedül vagy. Mindegy milyen erős a hited,egy pillanatra a ködbe vész,senki és semmi lettél. Alámerülsz a sötétségbe,néha levegőért kapkodva,viaskodva valamivel ami sokkal erősebb mint Te,azt hiszed nem is győzhetsz,aztán mégis felül kerekedsz. Két kezeddel kapartad ki ezt magadnak,minden porcikád fáj,erősen sajgol,sérült vagy,de élsz.


A színek lassan váltanak,előbb csak fakó szürke minden,majd a kontúrok erősödnek. De nem látsz még,olyan zavaros ,előre kémlelsz,mert tudod,hogy lassan indulnod kell. Sokat voltál magányos,elvesztettél valamit,de talán újra építheted. Még ezt hiszed ember vagy,és nem akarsz más lenni most,csak egy a sok közül.
Talán még azt gondolod neked nem fog sütni többet a nap,és meglepve látod,hogy dereng,világosodik az égalja,villannak a fények,és Te élsz. Élsz,mert valahol legbelül sosem adtad fel. Nehéz minden  lépés,de most megérkezik egyre erősebben aki sosem hagyott el,csak elvakultan már őt se láttad,a remény. Akkora energia dózissal,hogy már mosolyogva lépdelsz,hisz kisütött a nap.


Újra szabadon lélegzel,látod a messzeségben ahogy cikáznak a fények,és egyszer csak ott állsz alatta. Szivárvány. Ha át lépsz,ott a csoda,újra megtalálhatod,félsz,tehát toporogsz csak alatta. De egyszer át jutsz,lehet,hogy nem jó helyen és lehet nem is jó időben,és lehet rossz irányzékkal,de haladsz megtapasztalni újra,hogy te is képes vagy ennek a csodának a befogadására,csak meg kell találnod azt az embert, aki felébreszti benned és képes arra is, hogy viszonozza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.