Klaudia

Klaudia

2011. jan. 23.

Az igazi szerelem



Az igazi szerelem az amikor tudatalattidban is mindenhez Őt kapcsolod.a legapróbb dolgokban is Őt látod.szeretnéd látni, megérinteni, érezni minden egyes lélegzetvételét. és ha valami rossz dolgot is csinál, nem tudsz rá igazán haragudni, mert szereted.az igazi szerelemnél nem igazán számít a külső.persze, legyen ápolt,tiszta és egészséges.de a szeretet és a szépség belülről fakad.amikor két szabad lélek egybe forr és egy egységeset alkot,nem számít mijen színű a haja vagy a szeme.  az igazi szerelem olyan mint egy kísértet.sokan beszélnek róla de kevesen találkoznak vele.a gyümölcsöző kapcsolatokból lesz a házasság és az utódok akiket egyetértésben, szeretetben nevelnek.Mananpság sajnos egyre kevesebb a sikeres házasság.megszületik a gyerek,a szülők meg kiábrándulnak egymásból, jön a válás, és a gyerek szívében már ezzel óriási sebet ejtenek.
mint minden, a szerelem is múlandó.de amíg lángol,sok gyönyörű pillanatot adhatnak egymásnak az emberek.az az érdekes hogy a szerelem mint egy főnixmadár, fel tud támadni hamvaiból és újult erővel szorgoskodik a szívekben.
igazi szerelmem.mint mondotta Pató Pál úr: ej, ráérünk arra még...,,Aki nem szerelmes,hamar megöregszik"
a szerelem a szerelmesek legszentebb magánügye.elég gusztustalan nyilvános nyálpingpongot végignézni a buszmegállóban. mert a kézenfogva sétáló párok szép látványt nyújtanak,nem mint az egymásba gabalyodó emberkék.
Pasiknak tipp: egy lány nagyon meg tud hatódni ha verset írsz hozzá vagy rajzolsz neki.de ha megleped valami kis aprósággal amit te csináltál,annak is nagyon örülni fog.de mindenekfelett nem szabad elfelejteni, az a legnagyobb ajándék, hogy mellette vagy és szereted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.