Klaudia

Klaudia

2010. nov. 22.

Puhapö**ű vagy vagy FÉRFI??????



Egy kis szex....

Puhapö**ű vagy vagy FÉRFI??????


Azért megkérdezném az Urakat....mi az oka,hogy találkoznak egy jó nővel..szexre kerül a sor.és 5perc alatt lerendezik?????5 perc alatt elsülnek?????:O



Ők biztos a  quickie-kedvelők... egy 3 perces aktus, mert sok lepedőakrobata állításával ellentétben a tulajdonképpeni aktus átlagos időtartama három és öt perc közötti ideig tart. :(   A legtöbb nő a húsz-harminc perces szexuális aktust tartja normálisnak, ami ennél kevesebb ideig tart, azt túl rövidnek tekinti. Mert az is!!!


Néha elképedek...hogy még magyarázatot sem adnak!!!Ez ultra gáz Fiúkák!!!!

Szedjétek már össze magatokat!!!!

Mikor "témára" kerül a sor....legyetek már FÉRFIAK!!!!NE puhapöcsűek,könyörgöm!!!!

Amúgy is lassan felcserélődnek a viszonyok,lassan már a Nő visz virágot a randira..és örülhet hogy hímpellér szóba áll vele????

Egy libuskának ez biztos frenetikus...5perc..de legalább megvolt....Na egy igazi NŐnek ennél többre van szüksége...nem nullázni akar.

Egy NŐ azt szereti,ha valóban NŐKÉNT bánnak vele....az ágyban is.

Nem mikor pont azt gondolnád,pózt cserélnél..erre a Gigolónak már lőttek.

Szó szerint.Nem is evvel van a baj.,mert ált.új partnernél a pasik gyorsabb reakciókat produkálnak...de még a fáradságot se veszik,hogy megpróbálják újra.

Hogy miért???

Félnek a kudarctól!!!!Gyengék.....puhapöcsűek!!!Ennyi!!!

Én adjak tanácsot..mit kell tenni,mikor várod a NŐT és hogy jobban bírd...mit tegyél???????

Ha ezen múlik Szivem..szóljál....megosztom tapasztalatomat szívesen....mert ahogy hallom a jóslásaim során,milyen bénák a csávók....siralmas képet lehetne festeni.....
De a Tapasztalataimról ha mesélnék ..pár könyvet megtöltenék....de kevés jót tudnék leírni!!!!:@


Viszont a kevés jó "brutál"..szex!!!

Tudjátok Fiúkák....a,mikor a leányzó remegő lábakkal távozik a randiról és örök nyomot hagysz az emlékezetében...olyan ALFAHÍM vagy..na akkor már tudsz valamit!!!
Addig csak maszatolsz!!!!Nyaszat-nyaszat!!!


Van még olyan pasi is,hogy csak rá gondolok....rohannom kell bugyikát cserélni.
Lehet egy Tökfej...de az érintése áramütés  a testnek....nem kell a szomszédba menni egy kis izgalomért..hevességért....kimondatlanul is tudja,mi kell a NŐNEK....bakker!!!!
Van,aki megadja a módját,nem csapja össze mint a kutya vacsoráját!!!Többre tiszteli a NŐT annál,mint  csak egy "űrítést" végezzen!!! 
Meg is érdemlik azok a csajok,akik egy ilyen "nullát" sokra tartanak!!!
Lehetsz ismert ember meg átlagos gyári munkás...nem attól fognak rád emlékezni,mi volt a Neved..hanem attól,hogy olyan élményben részesítetted Hamupipőkét,hogy hazafele még a cipőjét is elhagyta!!!:)


Jajjjj..Istenke....mentsen meg az Úr ilyen balfékektől...mert ennél már az is jobb ,ha egy jót vacsorázom.Legalább akkor jól lakom!!!:)

Így meg sszivem szerint megkérdezném..Mi van Veled Haver????
Ennyire fussa????Edzél még egy kicsit..aztán ha formába vagy....akkor szólj egy Vadmacskának...addig érd be kisnyulakkal!!!Ők a répával is beérik!!!
A vadmacska húsodig hatol..............................
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.