Klaudia

Klaudia

2010. nov. 22.

Vajon milyenek a nők az ágyba????..Nőiség...Szex....

             

Na igen..Ha már a férfiakról szót ejtettem..most jöhetnek a nők!!!!

Szép arc, jó test, csini ruha. Sokan azt hiszik, hogy ez már elég ahhoz, hogy valaki jó nő legyen. Megfordulnak utána a férfiak, mindig van állandó és/vagy alkalmi partnere, külsőre 10/10. Boldog? Nem. Akkor ez csak a felszín, csak el akarja hitetni velünk, hogy jó nő, de attól még nem lesz az…
A kisugárzás a fontos. Amikor a nő szeméből sugárzik az öröm, a magabiztosság, a nőiesség, a szexualitás. Szóval öröm é bódottá, viszont ahhoz, hogy egy ember kiegyensúlyozott legyen két dolog szükséges. A testi és a lelki béke. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nő nagyon ritkán van jóban magával. Nem szeretik, szégyellik saját testüket. Emiatt aztán stresszelnek, görcsölnek. Nem csak saját maguknak rossz ez, párjuk is ugyanúgy szenved miatta, ha egyáltalán van, aki ezt el tudja viselni.. Mert érdekes dolog úgy boldoggá tenni valakit, hogy ő maga nem az.!!!! Az állandó görcsölés, önsanyargatás kihat a nő kisugárzására. Éppenséggel nem lesz valami sugárzó.. Hiába is fekszik le minden héten más pasassal, hiába is vesz fel magas sarkút és dicséri mindenki a lábát, akkor is azt fogja gondolni, hogy öreg / dagadt / sovány / ronda. Az egy dolog, hogy ezt csak ő látja így, meg az is, hogy minden második csávó meghúzná, amíg nincs kibékülve magával, addig csupán a „jó nő” ki tudja hányadik ócska szerepét fogja eljátszani. A nagyközönségnek lehet színészkedni, de otthon a tükör előtt nem lesz kinek játszani…!!!!!!!!!!!!!!!!
          
Szokták mondani, hogy a szépség belülről fakad. Ez teljesen igaz. Mennyire máshogy néz ki ugyanaz a nő, szakítás után, mint boldog párkapcsolatban? Depisen, vagy boldogan? Megváltozik még a külseje is, kivirul. Na, ez a fontos. Egyébként az, hogy valaki elfogadja-e magát, az nem csak a külsőre vonatkozik. Hiszen, ha lelkileg nincs a topon, akkor az egész nem ér semmit. Nem akarom ezt részletezni, ezer olyan dolog van, ami miatt az ember rosszul érzi magát, és amitől kifelé nem mutat semmi vonzót. Amíg ezek a dolgok nincsenek rendesen helyrerakva, lezárva, addig NŐ-ről még nem beszélhetünk. Sokan abban a tévhitben élnek, hogyha van mellettük egy társ, egy férfi, akivel biztonságban érzik magukat, akkor mellettük lehetnek igazán nők. Aztán egy idő után csak rájönnek, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz. Egy igazi nő, férfi nélkül is nő, illetve, ha van párja, akkor sem miatta érzi magát nőnek.!!!
Nem akarok képmutatónak tűnni, a férfiak nagy részét nem érdekli, hogy a nő igazából nő-e. Azokról beszélek, akiknek nem céljuk a komoly párkapcsolat. Ha a csajnak szép a melle, jó a segge, akkor már ba**ható. Ilyenkor senkit nem érdekel, hogy jóban van-e magával, csillog-e a szeme az örömtől. Ahhoz, hogy szexpartnert találjon valaki, nem kell sok minden, nincsenek túl nagy elvárások sem. Az már egy más kérdés, hogy meddig működik a férfiról férfira dolog, meddig ad pluszt. Egyébként is, teljesen mindegy, hogy a férfiak mit hisznek, lényegtelen. Ahogy a nőiességben a férfiaknak nincs szerepük, úgy nem is miattuk kell, hogy valaki NŐ-nek érezze magát. Biztos vagyok abban, hogy egy teljesen átlagos külsejű, de kiegyensúlyozott nő, akinek olyan a kisugárzása, hogy az ember nem tudja le venni róla szemét, előbb fog boldog párkapcsolatban élni, mint a bombázó színésznő, aki úgy érzi, hogy mindig csak kihasználják őt…
Természetesen a férfiakat könnyebben le lehet venni a lábukról, ha valaki igazán jó nő, de nem hiszem, hogy ez lenne a leginkább motiváló tényező.. Az már egy más kérdés, hogyha ügyesen palástolja belső nyűglődését, akkor tényleg elhisszük neki, de ettől még nem lesz boldog, és addig, amíg nem boldog, csak eljátssza a nagybetűs NŐ szerepét…

Vajon milyenek a nők az ágyba????

Valljuk be.manapság nem igazán kell kűzdeni egy férfinak a Nőért,mert tálcán kínálják magukat.
Tulajdonképpen még 1 pohár bor sem kell hozzá....Régen még egy italért mentek el a csajok most már leadták..csak legyen már bent...amire vágynak!!!
Egy  -egy ilyen kaland néha belefér...de hosszútávon nem kifizetődő.
Miként a Fiúk említették....A "fadarab " effektust...elég szegényes a mai csajok egy részének fantáziája...és azt se tudják,mi kell a FÉRFInak.
Nem elég széttenni a lábakat...a szeretkezés művészet!

Azt gondolom, a mai fiatalság - nem is kortól függ... csak szó szerint b***ik fűvel - fával...a mennyiség gyarapszik a minőség pedig egyre gyatrább!!!!
Szexiség.
Kisurgázás a megoldás kulcsa. Ha valaki harmoniában van magával, jó nőnek tartja magát, megbecsültnek stb akkor azt sugározza a külvilág felé.
A szexiség  belűlről jön és magabiztossá teszi az embert. A szerelem is inspirálhatja előhozhatja az emberből. 
Nézőpont kérdése...mert lehet, hogy az egyik férfi lát valamit benne (vagy rajta) amitől ő szexinek látja a hölgyeményt, de lehet, hogy a második ember már nem lát benne semmi szexit, közömbös számára. 
Nem a ruha, a lélek tesz azzá

 A kurvás viselkedés

Egy jó nő igenis viselkedjen kurvásan, ha a párja igényli.-mondják egyesek. Mert egy jó nő akkor marad jó nő, ha boldoggá tudja tenni azt a pasit, akit kinéz magának. Szerintem nem ragadható ki néhány tulajdonság, ami jó nővé teszi a nőt.. a nő akkor jó nő, ha egyensúlyban van azzal, amiben él. Egyedüllétben, párban, akármiben. Ha megtalálja azt-azokat az embert-embereket, aki-k értékelik a személyiségét, s azt, amit adni tud. Mert minden nő máshogy tudja őszintén adni önmagát. 

A férfiaktól hallottak alapján,volt aki azt hitte,mikor a kedves hölgy mellét csókolgatta.. ,hogy hajszál esett oda..közben szőrös volt a nő melle.
Vagy amikor olyan fehérneműben villan elő a nő,mint amit a kutya szájából szedtek ki.Elég kiábrándító.
A higiéniáról nem is beszélve.
Van,aki a Szerszámot szinte csak gumikesztyűbe fogja meg...mert fúúúúúúúúj....ugyan milyen szexuális teljesítményt várhatnának a pasik egy ilyen prűd nőtől.
Én azt mondom,azt tudjuk jól csinálni,amit szeretünk csinálni.
Szívvel - lélekkel.A gitáron is az játszik jól,aki élvezettel csinálja nem kényszerből.Mert az élvezetből született dolgoknak van egy különleges muzsikája,amit csak az hall meg..akinek szól.
A tapasztalat szintén nagy Úr.
            
FRanciaóra.

Én nem értem...egyes nők csak azért csinálják meg a pasiknak...mert ők akarják.
Hol fog egy ilyen nő jól franciázni.Hm????
Nem calippó ez,hogy körbe nyalogassa az ember!!!!Ámbár az is a szájba olvad!!!:)
Egy jó szo**ást sose felejt el A FÉRFI!!!!:))

A mesterévé válni igazi gyöngyszem a sivatagban!!!!!:))) 

Szóval egy szó mint száz....nem mindig a pasik a hibásak,ha egy szex pocsékul sikeredik....de egy nő sokat változtathat a helyzeten.
Viszont az 5 percesekkel még mindig nem tudok mit kezdeni!!!
Ara tudnám hasonlítani,amikor elviszik a tepsi friss sütit az orrod előtt,adnak egy falatot...aztán nesze semmi fogd meg jól!!!:)))
Ha  alkalmi kaland ha nem..akkor :
- ápoltság
- borotváltság (izlés szerint) Engem a víz kiver a szőrtől intim helyen...szerintem sokunkat!!!De aki a bundásat szereti..fene bánja...
- jó illat
- fantázia
minimum.De mit sem ér az egész,ha nincs meg az a bizonyos "szikra"  !!!

 

Ha szex...akkor legyen egy felejthetetlen élmény,Én mindig azt mondom,20év múlva is emlékezni fognak rám...és emlékeznek is!!!!

A "Különleges"  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.