Klaudia

Klaudia

2010. aug. 27.

Te varázsolsz???????????

Gondold meg, mit kívánsz, mert valóra válhat!
Varázsolj magadnak boldogságot, sikert, egészséget!
„Abrakadabra, legyek boldog!" Sajnos azért ilyen könnyen nem teljesülnek a kívánságaink. 



— Ki tud varázsolni?
— Mindenki. Férfiakban és nőkben egyaránt ott lakik egy kis boszorkány .Van, aki felismeri, és van, aki nem. Azok, akik elfogadják az erejüket, használni is képesek. Persze nem megy egyik napról a másikra, és nem elég hozzá egy varázspálca. Gyakorolni, fejleszteni kell. A varázslat nem a hókuszpókuszról szól, hanem az erős akaratról és a kitartásról. Meg kell tanulnunk hinni a saját intuíciónkban, megérzéseinkben.
— Hogyan fejleszthetjük a varázserőnket?
— A legfontosabb, hogy megismerjük önmagunkat. Mikor ezt mondják valakinek, általában az az illető válasza, hogy ismeri magát, mint a tenyerét, de senki nem tudja emlékezetből lerajzolni azt. A célok, a vágyak és az életről szóló elképzelések mindannyiunkban megvannak, de ezek megvalósításának módját is meg kell határoznunk. Már azzal elkezdünk varázsolni, hogy részletesen és nagyon pontosan elképzeljük, amit kívánunk. Egy hölgy ismerősöm régóta szeretett volna társat találni magának. Aprólékosan eltervezte, milyen emberre is vágyik, és ezt megtámogatta egy kis varázslattal is. Meg is jelent az életében a kívánságainak megfelelő férfi. Csak azt felejtette el kérni, hogy szeresse is az illetőt. Hiába találta meg azt, akit keresett, nem érzett iránta semmit. Ezért kell minden részletre odafigyelni.
Az igazi varázslat bennünk kezdődik.


— Én nem jósolok, hanem jövendőt mondok, ez pedig csak útmutatás. Nem szabad olyat kategorikusan kijelenteni, hogy ez és ez történik veled, csak azt, hogy a különböző tettekből milyen következmények lehetségesek. Amennyiben a várható történés nem tetszik, akkor azon változtatni lehet. A sorsunk nincs előre megírva, magunk alakítjuk azt, így hogyan is lehetne előre megmondani? Ennek ellenére szinte mindannyiunknak vannak megérzései, melyeket figyelembe kell venni. Ha úgy érzed, hogy nemsokára le fogsz esni a lépcsőn, nem az a teendő, hogy bezárkózol a lakásba, hanem legközelebb, mikor lépcsőn jársz, jobban odafigyelsz, és megkapaszkodsz, hogy kivédd a bajt. Egyébként bárki megtanulhat jövendölni, aki figyel a megérzéseire. Segítségére lehetnek a jóskönyvek, amelyekben leírják a különböző kártyalapok jelentéseit. Ám mivel minden lapnak többféle értelmezése van, oda kell figyelnünk a belső sugallatra, hogy megtudjuk az adott helyzethez köthető pontos jelentését. Ezért nem tanácsos magunknak vagy ismerősünknek jövendőt mondani, mert megzavarhatnak érzelmeink, az, hogy mit szeretnénk, szeretne hallani a másik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.