Klaudia

Klaudia

2010. máj. 24.

Mi emberek....

Úgy hiszem könnyebb azoknak akik kiszeretnek a párjukból, akár megutálják őket (bár ez ellentétes rossz reflex lehet) és szívükből is kiutasítják de azok kik karmikus láncot akarnak földi közegben bontani hihetetlen nagy feladatuk van. Az én/mi feladatunk is ilyen volt. A logika elhullott és helyette a belső iránytű jeleit követjük, útelágazáshoz értünk csak már elfelejtettük azt, hogy amikor találkoztunk akkor is két út egyesült. Egy időre. Az utak végtelenje pedig sok találkozást hordoz, rengeteg metszés pontja van, egy ideig együtt fut aztán ismét elválik. Van amikor az akadály amihez az út érkezik két ember feladványa és a megfejtéséhez mindkét emberre szükség van. És van olyan rejtvény aminek kódja és kulcsa az egyben van benne és ekkor kell búcsúzni.

Félreértjük és félre akarjuk érteni a feladatainkat mert így bújunk ki a felelősség alól. Emberek együtt vannak mert nem őszinték magukhoz, egymáshoz. Kapcsolatuk kimerült, minden lehetőségüket megpróbálták, jobb esetben véghez vitték, rosszabb esetben kudarcot vallottak közös történetükben de a félelem mégis egyben tartja őket. De így csak terméketlenné válnak pedig mind maguknak mind pedig a világnak szüksége van erejükre és szeretetükre.

És van a másképp gyáva, megfutamodó ki az egyértelmű leckéjét mással akarja megíratni ő pedig kibújik és egy könnyebb utat választ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.