Klaudia

Klaudia

2010. máj. 24.

Férfi szerint..A női mell mérete....

Először a hajat vesszük észre – még messziről. A haj hosszúsága és színe mindegy mert minden férfinak más és más jön be. De, hogy viselője gondozza e azt azonnal észrevesszük.

Hányszor megigézett engem már szempár és a mell méretére nem is gondoltam. Csak néztem volna a szemeket szerelmeskedés közben. Egy finom bőr – csak a tapintását vágytam, akár csak a karon. Derék csipő együttes – csak megleshetném őket ruha nélkül.

Sokszor a mell méretére még gyanakodni sem tudunk mert okosan megfontolásból el van rejtve. És van amikor nem kérdezik meg, hogy mit gondolsz róla csak úgy ott van, kirakva éppen csak takarja valami. És beszélgetés közben mantrázod magadban, hogy „nem-nézek oda...“ és talán még sikerül is csak nem emlékszel miről beszélgettetek.

Nem volt még szerencsém szilikonhoz, különösebben nem is vágyom rá és hiába áll elém valaki ilyennel csatát még nem nyert. Persze attól még lehet szeretni a műcicit... Semmivel sincs baj bizonyos kereteken belül. A pornófilmek, a reklámok, a televízió mint nagy testvér megmondja a tutit és csak a mell vagy esetleg egy tökéletesnek látszó babát kínál szinte mint egyetlen lehetőséget a férfiaknak. Megvagyunk véve a szexel. Szexuális vágykeltést felhasználva adnak el nekünk ételt, italt, autót... És a többség ezt megeszi aztán csak baja lesz... Frusztrált nem kapja meg a reméltet a vágya tárgyától vagy ha belefut egy csini lányba aki olyan mint a tv-ben sem hoz beteljesülést. De most eltértem a tárgytól..

Szóval a férfiak akiknek csak a mell számít és több mint 20 évesek részvétem. Kicsi és nagy egyaránt tud örömet okozni főleg akkor ha észrevesszük a többi zónát is ami hasonló erővel bír. A nők és férfiak is elvannak a saját kis csapdáikkal. A nők egyenes hajú tagjai lehetőleg minél göndörebb hajat, a fürtösök szögegyenes, a kevés hajú dúsat, az oroszlán sörényű ritkább hajat szeretne. És gondolom ezt a mell mérettel is el lehet játszani. A férfiak csak a szerszámmal foglalkoznak azon belül is csak a nagyobb felé törekednek, a hajjal kevésbé. Amikor meg elolvassuk az ellenkező nem kijelentéseit, hogy valójában mi fontos egymásban azt mégsem halljuk meg, továbbra is elégedetlenkedünk. Biztos azért mert sokat nézünk TV-t!?

Nem folytatom mert itt elágazik az út sokfelé az önbizalom, a szégyenlősség az öltözködés,a divat a plasztika és az elvárások irányába. Csak szerettem volna hírül vinni, hogy a mell mérete nem oly fontos és perdöntő mint ahogy ezt képzeljük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.