Klaudia

Klaudia

2011. okt. 20.

Ö az Igazi?????




1. Mindig megnevettet
Az egyik legfontosabb ismérve a tökéletes pasinak, hogy mindig megnevettet, mellette az élet könnyebbnek tűnik. Nem fontos, hogy más nem nevet a viccein vagy nem találja humorosnak egészen addig, amíg ti ketten sokat nevettek együtt, értitek egymást.

2. Szereti a sminktelen, „csupasz” arcodat
Lehet, azt gondolod, hogy hazudik, de a valóság az, hogy jobban szeret téged a la nature. Magadért szeret, nem a ruhákért vagy sminkért, amiket hordasz. Amikor megölel, és azt mondja, hogy csinos vagy és ráadásul a pizsamádban vagy, biztos lehetsz benne, hogy imád és az igazat mondja.

3. Ugyanazt akarjátok az élettől
Ha te meg akarsz végre állapodni, családot szeretnél, de ő utazgatni szeretne kötöttségek nélkül, akkor nem vagytok egymásnak megfelelőek hosszútávon. Habár minden pár kompromisszumokra kényszerül, akkor is az alapvető dolgokban egyet kell értenetek és közösen kell a célokért megdolgoznotok.

4. Mindig tudja, hol érintsenA szex nem minden, de igenis fontos, hogy jól működjön, semmi gond ne legyen köztetek. Ezért bátran mondd el a párodnak, hogy mire vágysz, neked mi esik jól. Ha nem vagytok egymással szemben önzők, biztos lehetsz benne, hogy hatalmas szikrák és tűzijáték lesz folyton a lepedők között.

5. Megbízható csataló Ha a múltban már valaki csúnyán megbántott, nagyon nehéz ismét megbízni valakiben, de ez egy fontos, az egyik legfontosabb része egy kapcsolatnak. A partnerednek rá kell szolgálnia a bizalmadra tettekkel és szavakkal egyaránt. Mindig érezned kell, hogy tisztelettel fordul feléd. De ne feledd, 100%-ig sosem lehetsz biztos senkiben és semmiben, elég, ha 99.5%-ban bízol benne.

6. Akinek a vállára mindig támaszkodhatsz
Legyen szó egy új munkáról vagy csak a barátaiddal akarsz egy kicsit szórakozni, biztos lehetsz benne, hogy ő lesz a legnagyobb támogatód. Lehet, hogy nem ért egyet minden döntéseddel 100%-ig, de sosem fog akadályozni semmiben, tanácsod ad és, ha kell, összekapar a földről.

7. Nem tökéletes, de a tiéd
Nem jó azon gondolkodni, hogy csak akkor lehet számodra a pasid a nagy Ő, ha tökéletes. Ugyanis tökéletes ember nem létezik. Akkor fogod tudni, hogy ő az igazi, amikor már ismered annyira, hogy látod az összes hibáját is, és ezzel együtt úgy tudod szeretni, amennyire csak lehetséges.

8. Mindig kihívások elé állítNem kell, hogy azonos IQ szintje legyen, mint a tiéd, de fontos, hogy hasonló intelligenciával rendelkezzen. Képes veled úgy vitatkozni bizonyos dolgokról, hogy nem érzed magad „kisebbnek” nála? Tiszteli benned az intelligens nőt? Ha igen, ő a tökéletes számodra.

9. Elfogadja a szűk környezeted
Oké, az nem számít, hogy mit gondol róla a többi ember, de jó tudni, hogy helyeslik a kapcsolatot és elfogadják. A legkedvesebb barátaidat és a családodat igen nehéz meggyőzni, hogy ő az, aki igenis kell és jó neked. Ha sikerül őket megnyernie, biztos lehetsz benne, hogy jól választottál.
10. Aki mellett boldogan ébredsz
Reggel, mikor megfordulsz az ágyban és látod, hogy ott fekszik melletted, az elégedettség érzése tölt el. Ilyenkor nincs a világon még egy hely, ahol szívesebben lennél. Szerencsésnek érzed magad, hogy ő a tiéd és nem tudod elképzelni, hogy ezt a helyet megoszd valaki mással.

11. Szerető és nem harcos
Nincs olyan pár kerek e világon, akik ne veszekednének olykor-olykor, és ez még egészséges is. Mindazonáltal az, hogy hogyan viselkedik egy hangosabb veszekedés alatt, mindent, vagy legalábbis sok mindent elárul. Ha kiadja magából a dühét és kicsit kiabál az normális, ha utána megnyugszik és nyugodtan megbeszéli veled a megoldást, ő egy normális pasi, tartsd meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.