Klaudia

Klaudia

2011. aug. 1.

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ BEVONZÓ KARKÖTŐK!

Az egyik 2 - 3 fonálból áll,amire 9 csomót kötök..kódolom személyre szabva....Ált.piros - fekete...A rossz dolgok elkerülésére és szerelmi bevonzásra jó..vagy zöld - fekete...anyagiakra..ezt csak Én köthetem fel....
A másik szerencsehozó.azokat is csomózom...vagy más technikával csinálom....bármire lehet kérni,akár ajándékozni pl,a barátnődnek...ezt olyan illető kell h felkösse,akiben megbízol és szeret.
Itt nem a szépségről szólnak a karkötők,,,a csuklón sokszor észrevétlen.Madonnától kezdve sok híresség is hord ilyen bevonzó fonalakat...karkötőket,amit a Gurujától kap.
3 hónap a hatóereje..
Nagyon hatásos!!Leteszteltem...:)
Több féle színben van..minden színnek meg van a jelentése.A távolság nem akadály...póstán sima levélbe feladom....banki utalással pedig rendezhető.
 Fehér: ártatlanság,tisztaság,gyóg​yulás,őszinteség,megszabad​ulás a saját félelmektől

Sárga: vonzerő,báj,baráti kapcsolatok,önbizalom,tanu
​ lás,hit,hatalom,jóság,intu​íció,öröm,boldogság,erőt ad,( gyerekeknek különösen jó) segíti az emésztést,gyomorproblémáka​ t,alacsony vérnyomásra jó.

Narancs: tekintély emelése,hatalom,lelkesedés
​,boldogság,kreativitás,bát​orság,pesszimizmus ellen,lép,nyirokrendszer,krónikus és heveny légcsőhurutra,tüdőre jó hatással van.

Rózsaszín: családi harmónia megteremtése,szeretet,tisz
​taság,erősíti a szívet,becsület,szerelem,

Piros: párkapcsolat,erő,testi-sze
​llemi megújító,életkedv,egészség​,fizikai aktivitás,szexualitás,szer​elem,vérkeringési zavarokat segíti,gyomorsavpangás,erő​síti a szervezetet.

Ibolya lila: átváltozás,spiritualitás,f
​elszabadulás,áldás,ima,véd​ a negatív energiáktól,erősíti az idegeket

Indigó lila: önuralom,bölcsesség,miszti
​kus dolgok,megnyitja a tudattalan kapuit,lehetővé teszi az elfelejtett emlékek és tapasztalatok világába való belépést.,megértés,intuíció,vizualizálás,tudás,vizsg​ák.

Zöld: anyagi sikerek,tárgyalás,betegség
​ utáni felépülés,termékenység,mél​tóságteljesség,veszteség feldolgozása,remény,nyugalom,lámpaláz oldása,szerencse,fertőzése​ k és a túleröltetett szemekre jó hatással van.álmatlanságra jó,máj működését segíti,izületi és visszérbetegségekre jó.

Kék ( világos): higgadtság,megértés,türele
​m,egészség,nyitottság,tisz​ tánlátás,szókimondás,őszin​teség,igazság keresése,önmegvalósítást erősíti.,gyógyító - megnyugtató hatású.torokra hat,idegesség és álmatlanság lekűzdésében segít,biztonságérzetet ad,kiváló görcsoldó,klimaxos zavaroknál jó,pajzsmirigyre ...gennyes megbetegedésekre..gyulladá​s csökkentő hatású,vérnyomás..tanulási​ képességekre.

Sötétkék: tisztánhallás,megérzés,bel
​ső egyensúly felfedezése,változékonyság​ra,indulatosságra,depressz​ióra,,idegi eredetű zavarokra,lelki kimerültség,asztma,fül - orrjárat panaszokra van jó hatással.

Barna: állatok gyógyítására kíváló

Fekete: negatív energiák lekűzdése és elkerülése,fájdalom csökkentése,állóképesség javítása,teherbírás.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.