Klaudia

Klaudia

2011. jún. 24.

Modern mese :)

 
Egyszer volt, hol nem volt, hősnőnk bejelentkezett a fodrászhoz, hogy az adott napon, csinosan, kifogástalanul jelenhessen meg,mint Hamupipele a bálon. Festetett, vágatott, szárittatott. Hosszú órákon át viselte a kínzások minden formáját, mire elnyerte hercegnői külsejét.
Büszkén lépett ki a fodrászatból. A nap megcsillant csodásan melírozott fejecskéjén. Kicsiket szökkenve lépdelt hazafelé, miközben hajkoronája a vállát csapdosta, fehér galambok kísérték útján s a szellő úgy Taftosan bele-bele kapott a hajába.
Olyan tündöklő volt, hogy a nap is elszégyellte magát. Látva ezt a szentek tábora, féltékenyen, dühös összeesküvésbe kezdtek. Mindenféle rosszat suttogtak a szeleknek a lányról, így azok hamar fújni kezdtek rá. Gyorsan terjedt a pletyka odafönt, a felhők is megmérgesedtek a nyájasan tipegőre,és hamar körözni kezdtek felette. Szegény jányka, későn vette észre a készülő támadást, és hiába kapkodta lábacskáit, szrrá ázott. Beérve kis palotája nagy tükre elé, csüggedten konstatálta, hogy mind a 100 012db hajszála csurom víz lett.
Nem, hogy a bálba nem ment el, de el is bujdosott, amíg egy szőke fodrász herceg meg nem találta lenövései és hajvégtörései rengetegében.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.