Klaudia

Klaudia

2011. jún. 19.

Mi lesz most?????????Gondolatok

 
 
Ki hogy van ezen a borongós vasárnap délutánon??????

Amennyire hívogat a napsütés a szabadba...annyira húz be az eső a szobába.Biztosan gondolkozol az élet nagy dolgain.Mit rontottál el?!
Vagy mi lesz most?????????
Minden kérdésedre nem kaphatsz választ....csak hagyd megtörténni az eseményeket.Sodródj.....amit adnak - fogadd el...ha jól ...esik!
Annyira könnyű lenn olykor elmenekülni az érzések elől, de nem szabad sem a múlt emlékei közé, sem a jövő ígéreteihez rohanni....meg kell élni a jelent..a jelen adta lehetőségeket,hisz A MA TETT HATÁROZZA MEG A HOLNAPOT!

A legjobban arra vágyunk, hogy tartozzunk valakihez. Vannak, akik első látásra egymásba szeretnek, azonnal érzik, a sors egymásnak rendelte őket. Nagyszerű érzés lehet, mint egy tündérmesében.:) Boldogan élnek, míg meg nem halnak.Hát ez ritkaszám. De azért általában nem ilyen egyszerű. Legtöbbünk számára ez kevésbé romantikus. Tele van az életünk bonyodalmakkal, problémákkal, lekésett pillanatokkal és elszalasztott lehetőségekkel. Nem azt mondjuk, amit kellene és nem is akkor.
Egyszer azt mondta nekem egy Bölcs Ember:
Tanuld meg a férfi nélkül is jól érezni magad! Hadd jöjjön rá, hogy önálló egyéniség vagy, érdekes, értékes, magabiztos nő, akiért újra és újra meg kell küzdenie. Ne borulj a lába elé! Ne mutasd ki ...folyton a szerelmedet! Önmagadat tartsd a legfontosabbnak, ne őt! Ha van önérzeted, ha van önálló véleményed, akkor sosem fordul el tőled. Ha pedig nem tetszik Neki, akkor Te nézd meg, hogy biztos, a megfelelő férfi áll melletted!!!Mert a Nőknek nem egy játszadozó gyerekre van szüksége, hanem egy férfira!!!
Nagy igazság!De tökéletes NINCS!Találhatsz olyan partnert,akivel remekül megérted magad...vannak hibái- de csiszolható...hisz a FÉRFI minden nő mellett más FÉRFI .....és a NŐ - minden férfi mellett más NŐ!!!
Van kompromisszum...nézd meg,melyek azok a hibái,amikkel együtt is tudsz élni...melyek,amelyekkel képtelennek tartod.
Ha olyat társat találsz,aki szeret,tisztel és elfogad,Önmagadért szeret,nem akar fából vaskarikát csinálni...már nyert ügyed van!
Hisz olyan vagy,mint a virág,amit ha locsolnak..gondoznak - kivirul!Kinyílik...virágzik..szép...de ha elhanyagolják és nincs aki gondozná...színtelenebb lesz és habár virágzik,.de kókad is.
Tudod..a Te virágodnak már akkor érzed az illatát,mikor még a közelébe sem vagy.........onnan tudod,hogy a Te virágod!Nem kell ,hogy ránézz - anélkül is látod!
Ki vagy Te most???A virág vagy a gondozó,aki a virágot szereti?Vagy mindkettő?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.