Klaudia

Klaudia

2011. febr. 9.

Már szemével lát és fülével hall

A jól indult nap keserű folytatásába keveredett. A homokos tengerpart idillje vonzotta, de az élet ironikus, és kérlelhetetlen helyzetek kiötlője. Hát igen, az ember akinek látását a szeme zavarja, hallását pedig saját füle tompítja csak a nagy pofontól képes végre kizuhanni önmagából... "De mért így, már megint?".
Azt hitte, itt a tenger mellett kiszellőzik a feje. Kicsit megnyugszik, aztán rendbe rakja a dolgait. Például az elpuskázott állását ahol annyira küzdött az elismerésért, - ami mögött persze a pénzt látta - hogy épp azt nem csinálta ami a dolga lett volna. Igen. Barátai is ezért távolodnak tőle. Magánélete is csupa elvárás lett, és feltétel. Emellett pedig nem fér meg a szeretet. Az egésszel csak idegbajt nyert. Immár sokadszor keserű mosoly ráncait érezte az arcán. - " Ennyit kapálózni, hogy kártyavárat építsek... csak még mélyebbre süllyedtem.
Kellemetlen gondolatmenet ez, itt térdig a futóhomok..ban..." - homlokára csapott. Nem kéne kapálózni. Végre észrevette magát. A rossz jóvá vált, a múlt eséllyé alakult. Mert néha minden széthullik, egyetlen pillanatért. De azután már szemével lát és fülével hall az ember. Újra, de mégis, mintha csak most tenné először... Nem baj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.