Klaudia

Klaudia

2010. nov. 28.

Hargitai Andrea :Miért nem tudod lezárni?



Sokszor hallom ezt a kérdést, általában párkapcsolati konfliktusok kapcsán. Egy kapcsolatnak vége van, de valami mégis hiányzik ilyenkor a nőknek. A férfiak ezt magukban elintézik, de mi nők, ezt nem tudjuk ilyen „könnyedén” venni. Bocsánat a férfi olvasóktól, tudom, ti sem veszitek könnyedén, csak kifelé nem mutatjátok.
Tehát hölgytársaim:
Miért is megy nehezen a lezárás?
Mi is hiányzik ehhez valójában?

 Néha egy -egy kártyát is segítségül hívhatunk!!
Ha ismered az Osho kártyát, akkor ott a Befejezés néven találod meg. Ez igen kifejező. A képen egy puzzle darabokból álló Buddha fej van ábrázolva. Az utolsó darabot rakja ki épp egy kéz. Ami érdekes, hogy ez a darab a harmadik szem, tehát a homlok közepére illeszti. Ez  nagyon lényeges pont. Ez a terület a tisztánlátásról szól, és nem véletlenül kerül ide az utolsó darab. Hiszen amikor valami véget ér, akkor tudunk csak tényleg eljutni a tisztánlátáshoz (legalábbis általában, amíg nem vagyunk elég magas tudati szinten), amikor vége van, és sikerül az érzelmeinknek lecsillapodni.
Amikor valami befejeződik, eljutsz abba a végső állapotba, amikor az egész történet
eredményeit összefoglalod.
Ezt fejezi ki a Világ lapja. A Rider tarot kártyáján a négy elem megjelenése, és ezek egyensúlya mutatja befejezést. A helyzet sikerét pedig a babérkoszo- rúval ölelt hölgyalak szimbolizálja. Tehát ez a befejezés, lezárás, amihez beérés által jutsz el. Éppen ezért  találod meg az egyensúlyod, a  tisztánlátásod, a nyugvópontod, és a helye- det a nagyvilágban.
A Halál lapjaSajnos ez a fajta befejezés nagyon ritka a mindennapokban. Miért? Mert általában nem vesszük észre, és sok kapcsolatot, munkahelyet túlhordunk. Akkor pedig már elindul egy felbomló folyamat.


a cikk folytatása:www.onismeret.net oldalon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.