Klaudia

Klaudia

2010. szept. 1.

Várnod kell...

Nem az a cél, hogy megmondjam Neked a tutit, hanem, hogy átgondold amit írok. Fontos, hogy rájöjj, beláss dolgokat, mert igazán csak azt tudod megváltoztatni. Amit írok, persze ...tovább »az a véleményem, de lássuk be, korlátozott információ mennyiség áll csak a rendelkezésemre. Sajnos az önsajnálat a legnagyobb csapdánk! Olyan könnyen esünk bele, hogy az szinte észrevehetetlen.

Pasikák figyukázzatok!!!:)
Amíg félsz a visszautasítástól, amíg tartasz tőle (a hölgytől), addig nem fog felnézni Rád, nem vagy számára elég erős és így biztos az elutasítás.
"A nő, csak egy nála megvalósultabb férfibe tud igazán szerelmes lenni!" - Szépség szimfóniája
Szóval alakíts magadon, légy férfi, erős, védelmet és biztonságot sugárzó, majd utána próbálkozz. De lehet, akkor már a többi jelentkező között fogsz válogatni. ;-)

  "Megtetted amit kell! Megírtad, elmondtad. Várnod kell, mást nem tehetsz. Mint a királylányok. Neki elég azt tudnia, hogy van lehetősége. A többi rajta áll. Ha lép, akkor legyél őszinte, de ne támadd le. Figyelj rá, főleg, ha olyan normális, hogy nem csak utalgat, hanem mondja is amit érez, gondol. Ezt ma nem sokan teszik meg. Talán, ha azt gondolja, eleget tanultál a dologból, akkor majd jelentkezik. Ha jelentkezik, legyél kedves vele, de ne tolakodó. Ne bizonygass, de légy őszinte. Ha sokáig nem jelentkezik, néha bejelentkezhetsz nála, de inkább kedvesen, csendesen, hogy azt érezze, kezdeményezése esetén nem utasítod el. De elég éreztetni, ne tukmáld magad! Lihegni, kapkodni, Önmagad lejáratni nem helyes. Legyen tartásod és légy készen.
Tudtad, hogy a mi lányaink 5-6 éves koruktól elkezdték HIM-ezni a kelengyéjüket? Onnantól készültek az igazi megérkezésére. Vágyták, de türelemmel és el is érkezett hozzájuk."


Nem a vonzalmat kérdőjelezem meg, hanem a szerelmet. Szerelem csak olyan felek között jöhet létre akik ismerik egymást, és a másikat hibáival együtt, úgy ahogyan van szeretik.
Ha ez nem áll fenn, akkor csak erős vonzalomról beszélhetünk, amely lehet szexuális, intellektuális, az előző életből megmaradó, stb...
Ez nem baj, de csak várakozni és szenvedni ...tovább »benne az butaság. Álmodozni róla, úgy hogy közben valós lehetőségekről maradunk le, szintén nem tanácsos.
Ha vonzódsz valakihez, mond el neki, de ha lehet ne szavakkal. Teremts olyan lehetőségeket, ahol egyértelműen kiderül, te mit szeretnél, és hagyjál neki lehetőséget, hogy léphessen. Ha direkt közlöd vele, az nem biztos, hogy jól sül el. Az sem utolsó, ha meghagyod neki a kezdeményezés lehetőségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.