Klaudia

Klaudia

2010. szept. 3.

2010 a Tigris Éve




2010 - A Fém Tigris éve A Tigris az életre ébredés jelképe.
Lelkes és életszerető természetének köszönhetően igazán nagy teljesítmények elérésére képes. Annyira erős benne a függetlenség iránti vágy, hogy nem hajlandó a mások által kitaposott utat járni, hiszen így nem tudna kifejezésre jutni művészi alkotókészsége és képzelőereje sem. A kihívásokat bátran fogadja, viszont a visszafogottság és a tapintat legtöbbször hiányzik belőle. Az érzelmein ezért is nehezen tud uralkodni, főleg akkor, ha az útját keresztezni akarja valaki.
A Tigris éve kiszámíthatatlan. Számos drámai és nagy erejű változás várható. Örvénylő időszak, amelyben gyors egymásutánisággal váltakoznak hirtelen katasztrófák, politikai puccsok, zavargások, és hőstettek. Meglepetésekben sem lesz hiány.
A nyugati asztrológiában leginkább a Kos, és kissé az Oroszlán tüzes tulajdonságaihoz áll közel. A Fém jelképe egy hosszú tőr, vagy a kard hegye. A penge összes tulajdonságát magában hordja: hideg, száraz, tiszta, éles és kemény. Az összeszedettség és az igazságosság szimbóluma, amint határozottan átvágja az elé kerülő akadályokat. Ha viszont túl merevvé válik, önmagát és a fejlődést is akadályozza. A Fém éve a Tigrist merevebbé teszi, és elmélyíti az egyébként is karakterisztikus vonásait. Sokszor rideggé és öntörvényűvé válhat. A fém évek energikusak és pozitívak, de zavarosak is. Ilyenkor kevés a kompromisszum, több konfrontációra lehet számítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.