Klaudia

Klaudia

2010. jún. 23.

Bölcselkedés más tollából...

Életünk közepén másként látjuk a férfiakat, mint fiatalabb korunkban. Amikor még gyengének éreztük magunkat, ők olyan erősnek tűntek. Ám amikor felfedezed saját erődet, önmagadat is tisztábban látod, és a férfiakra is egészen más módon tekintesz. Sokkal több értelmet nyer számodra az erejük, a nagyszerűségük, a sebzettségük, minden szükségletük, a testük a lelkük. Ám nem függesz többé. A tiszta megértés ragyogó állapotában tudod, hogy sem bántani, sem teljessé tenni nem tud téged egyetlen férfi. Amikor minden szükséglet kiégett belőled, a vágy teljes valójában fellángolhat. 
    Ahogy sok minden másra, a tapasztalat tanít meg arra is, hogyan hozz jobb döntéseket. Ha értéktelen lehetőségek bukkannak fel, már tudod, hogy engedd őket útjukra. Nehezen megszerzett bölcsességed lehetővé teszi, hogy nemet mondj a megbízhatatlan ajánlatokra, és okosan, ám nyílt szívvel igent mondj a jókra. Ezt nem lehet megtanulni sem a könyvekből, sem az iskolában.
   Néha épp a szerelem fájdalma alakít olyasvalakivé, akinek van bátorsága felvenni a kesztyűt.
   Mi van, ha már nem vagy fiatal; hiszen mostanra sokkal több készséggel és sokkal kevesebb félelemmel rendelkezel. Most már készen állsz a szerelemre. Menj elébe. 
                                                     Marianne Williamson

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.