Klaudia

Klaudia

2010. dec. 1.

Egy Férfi tollából.....





Tölgyesi Csabi írása......

A legapróbb porcikája is nő : ahogy néz,ahogy gesztikulál,ahogy ül,ahogy áll,ahogy fekszik,ahogy alszik,ahogy szuszog,ahogy köhög álmában,stb,stb.
Nem "ragasztott" címkékből épül fel egy igazi nő . A trendiség ezt nagyon megváltoztatta, de igazából a valós értékeket nem lehet leplezetlenül hagyni egy FÉRFI számára. A nő ma már másképpen gondolkodik ,mint régen . Néha ,egy-egy kapcsolatban elveszíti értékét,értelmét, ezáltal szerepét is, mert nem csak nő akar lenni,ha nem férfi is (itt már komoly problémák vannak uraim !) . Régimódi férfiként hiszek abban,hogy megvannak a szerepek egy normális kapcsolatban . Itt nem a főzés,takarítás,mosás rendkívüli ,ámde mindennapos
idegbajos tortúrájára gondolok,hanem az emberi érzésekre,a biztonságra,a féltésre és arra az érzésre,amikor a nő minden egyes ezredmásodpercben érezheti (!!) ,hogy van mellette valaki,aki szereti,óvja,félti őt és számít rá minden pillanatban. Az érzelmi stabilitás a legfontosabb egy nőnek ! Tudnia,sőt éreznie kell azt,hogy tartozik valakihez,aki az összes hibájával együtt (ami nekünk pasiknak sokkal több van,csak jelzem) elfogadja őt, bármilyen helyzetben,bármikor,bárhol. A feltétel nélküli érzések,az odaadás és az őszinte szeretet az,amire szükségük van. Az okos nő nem általunk lesz okos,hanem a születési kódolása miatt ! Az okos tudja ,hogy mire van szüksége ! Tudja azt,hogy ki mellett kell élnie és kiért kell élnie ! Fontos megjegyeznem,hogy az okos nő nem egyenlő az intelligens nővel ! Na ennek a két értéknek a keverékével imádok "találkozni" ,mert az felkavar,felrepít,elrepít,darabokra tép,szétzúz és utána összerak ! Ilyenkor azt érzem,hogy van értelme az életemnek,mert kaptam valamit/valakit,akiért érdemes élnem és odafigyelnem rá .Volt ilyenben részem és ezt én nagyon szépen köszönöm a Jóistennek,az életnek és a szerencsémnek,mert magamnak nem biztos,hogy megköszönhetem. Nincsenek véletlenek ! Az út sokféle lehet és ezt az élet megmutatja nekünk,hogy valójában hányféle út létezik .A választás viszont a miénk és ,ami azután jön,azt már nekünk kell megemésztenünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.