Klaudia

Klaudia

2010. nov. 8.

November hónap legfontosabb napjaI...

A hónap fontosabb napjai:

November 1. - Mindenszentek. Ma egy olyan kapu nyílik az égi síkokban, mely minden évben ezen a napon feltárul, hogy azon szeretteink energiái, akik szívünkben élnek, eljöhessenek hozzánk. Benépesül a Föld tere és boldog találkozások valósulnak meg angyali csoportok által kísért rokonainkkal. Ilyenkor olyan családi energiák is újra aktiválódnak, melyek segítik az esetleges diszharmonikus kapcsolatok rendezését. Érdemes megszólítani szeretettel azokat az eltávozott hozzátartozókat, akikkel fizikai síkon nem sikerült tisztázni dolgainkat. Itt az idő a bocsánatkérésekre és megbocsátásokra. Csak hunyd be a szemed, hívj angyali segítséget, és szeretettel kérd, jöjjön el hozzád. Megérzed jelenlétét... mondj el neki dolgokat szíveddel és teremts köztetek harmóniát szeretettel. Mondj áldást a családodra!


November 3. - Kristályfény hangolás. Újabb kristálytelepek aktiválódnak a Föld mélyén, hogy rezgéseik összekapcsolódjanak a már működő kristályrezgésekkel. Ezek a kristálycsoportok tavak mélyén találhatóak, és a vizet mint közvetítő és felerősítő elemet használják. Úgy szórják a rezgéseket ezeken keresztül, mintha parabola-antennák lennének. Angyali erők működnek közre a feladatban és berezegtetik a vízrezgéseken keresztül az emberi sejtekben található Fénykristályokat is. Ezek a rezgések bizonyos működési módosulatokat hoznak létre, melyek segítik a szervezet megtisztulását és az energiarendszer fejlődését. Igyunk elég folyadékot!


November 7. - Arkangyali védelmi burok épül ki a Föld dimenzionális tere köré, hogy a 11. kapu aktiválásakor érkező energiák szétosztódjanak ezen a fénypaláston. A burok az arkangyali fényerő-szálakból szőtt színes fluid szerű palást, mely fényszűrőként, és elosztóként is működik. Erre azért van most szükség, mert a Kapun keresztül erős Naptevékenység (Napszél) is árad hozzánk, hogy egyesülve a most leáradó istennői energiákkal, mintegy ,,megtermékenyítse" azokat. Ez a védelmi Fény a biztonságot, és belső béke érzetét adja nekünk... segítsük szeretettel és hálás gondolatokkal az arkangyali erők munkáját.


November 11. - 11-11 Kapu aktiválás. A Szeretet-dimenziójának Istennő-i energiái áradnak le a Földre. A befogadó aspektushoz a Nap beolvadó, isteni energiái kapcsolódnak. Ez a két erő válik így Eggyé egy spirális energiafényben, mely az ember fő Fényáramához kapcsolódva kiegyenlíti az identitásban lévő egyenetlenségeket. Ennek az erőnek a feladata az Egyensúly megteremtése minden aspektuson keresztül. Előhozza a lélek elrejtett részeiből azokat az emlékeket, melyek sérülést okoztak bennünk és ezáltal Önmagunk bizonyos aspektusait elfedtük, így védekezve egy újabb fájdalommal szemben. De ha ezeket a részeinket nem használjuk és energiáikat az egységből kivonjuk, akkor diszharmónia keletkezik lényünkben, és nincs belső béke. Bármit is hoz elő belőlünk ez az Energia, azért teszi, hogy észrevegyük, felismerjük és megbocsássuk magunknak. Így tudjuk újra a rendszerbe visszaépíteni, és a Szeretetáramba bekapcsolni.


November 13-14. - Energiaváltás. Az eddigi behangolások aktivizálása. A tisztítás építésbe vált át. A befelé fordulás külső kölcsönhatásba. A megértés kinyilvánításba. Az elfogadás megelégedettségbe.
A megnyilvánulás energiái mindent áthatnak és az eddig szunnyadó feladatok és az ezekhez tartozó képességek felélednek. A tudás cselekvéssé alakításának segítő fényei járnak át mindent. Engedd lelked segítő és ösztönző energiáit magadba, hogy ez a hangolás segítsen vállalt feladataid teljesítésében.


November 19. - Fényoszlop állítás. Kiemelkednek a Föld Magjából azok a Fényoszlopok, melyek energetikai csúcsai, már az ÚJ Föld dimenziójába mutatnak. A Fényoszlopok átveszik, közvetítik a Szeretetföld terének a rezgéseit és mint ,,hangvillák" fogják rezegni, mikor a szellemi világokból aktiválják őket. Behangolásuk elkezdődik... és a folyamat alatt az angyali hadsereg tagjai vigyázzák őket. Rezonanciájuk a szellemi terekben zeneként érzékelhető, mintha hárfán játszanának az angyalok...a hangolás végén egy csodálatos harmonikus dallam hallható.


November 21. - A természetszellemek, a növények ősképeinek fényinformációit hangolják át, hogy rezgéseik megfeleljenek az Új Energiáknak. Ez a folyamat most felerősödik és a növények közelében sokkal intenzívebb érzéseink lehetnek. Olyan energiák érkeznek a felállított Fényoszlopokon keresztül, melyek ezeket a hangolásokat segítik. Az állatokkal is hasonló a helyzet, az ő testi felépítésük is folyamatosan idomul a rezgésekkel. Akinek van háziállata, a viselkedésén figyelemmel kísérheti a változásokat. Pl. mennyit alszik, hogyan alakul az étkezése, az emberekhez való viszonya...
Ezek a rezgések ránk is hatással vannak. Álmosságot, tompaságot érezhetünk.


November 22. - Energia-kiegyenlítés. A harmónia angyalai hoznak most mindenkinek személyre szabottan egy energia-csomagotJ. Ezekben olyan lélekenergiák és segítő fények vannak, mely a leszületéskor vállalt feladatokban utat mutatnak, és ezekre emlékeztetnek minket. Energiaterünkbe, auránkba olyan képeket rajzolnak bele, melyek intuitívan erősítenek minket. Mivel az aurarétegek is folyamatosan alakulnak és fejlődnek, abban a rétegben fog rezegni a segítő kép, amelyik a legaktívabb ebben a szakaszban. Lehet, hogy neked érzésben, vagy gondolatban, esetleg konkrét helyzetben (megélésben) jön át ez az erő. Szíveddel lásd meg ezt a képet, és lélektudatoddal értelmezd!



November 29. - A HIT energiák leáradása, feltöltekezés. Mint tudjuk az elkövetkező hónap adventi időszaka az ember önmagára való támaszkodásáról szól. Ehhez a Hit segítő energiái töltenek fel mindenkit. Nem kell mást tenned, csak elfogadnod és magadhoz venned. Hited tisztasága és fénye védelmez, gyógyít, erőt ad minden helyzetben. Ez az a Fény, ami összeköt Istennel. Ez a Kapu, mely szellemi Önvalódra nyílik. Hit nélkül szellemed nem tud segíteni neked. Először hidd el magadról, hogy szeretetre méltó vagy, hogy képes legyél elfogadni a szeretetet. A Hit híd önmagad és a Világ között.

November 30. - A hónap utolsó napja átvezetés a december energiáiba, de ezzel együtt egy erőteljes energianap is. A 12 bolygó szintjéről, a Harmónia és dinamizmus isteni Dimenziójából érkeznek fénylények. Egyrészt az angyalok hazamenetelét felügyelik, másrészt leolvassák azokat az energiaminőségeket, amikben változások történtek mind egyéni, mind közösségi síkokon. Mindent és mindenkit jellemez a rezgése. Mikor fejlődünk és tudatosodunk, testünk és energiarendszerünk rezgésmintázata is ennek függvényében módosul. Ezt a fejlődést veszik most szemügyre, hogy hol tartunk elvállalt utunkon. A feljegyzéseket a sorskönyvekben rögzítik, és a további fejlődéshez szükséges segítségeket előkészítik.


Mindent és mindenkit számon tart az Isteni Gondviselés, és ha bízunk Benne, hiszünk a szellemi vezetésben, a Szív szavában, a Szeretetben, és hagyjuk magunkat Vezetni Felsőbb Énünk által, azt ÉLjük meg, amiért ide jöttünk!



A Gondviselés áldása azt nyújtja mindenkinek, amire szüksége van!


Pusztai Orsi
KristálycsakraLink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.