Klaudia

Klaudia

2010. nov. 25.

Hargitai Andrea:Az ellenség bőrében

"Állandóan küzdök magammal, mert úgy érzem különben semmi semmi halad előre. Mintha minden ellenem esküdött volna, és újra meg újra hiába próbálkozom, mégsem sikerül."

Ismerős ez a mondat? Talán te magad is kijelentetted már ezt néhányszor. Hisz mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor mindig ugyanaz a nehézség jött elő, és mégsem tudtuk megoldani.
Erről a szól a Cigánykártyában a Hamisság, Veszteség, és az Ellenség lapja is. Nézzük meg mi is a valódi probléma, és azt is, hogy miként tudjuk feloldani.
A Hamisság kártyáján láthatod a macska, mint a nőiesség szimbóluma, és a kígyó, mint férfias szimbólum küzdelmét. Ez gyakran jelez párkapcsolati problémát, és saját magaddal vívott küzdelmet is. Azt hiszem legtöbbször mind a kettő jelen van ilyenkor. Ha egyik feled mást susog a füledbe, mint a másik, akkor bizony állandóan őrlődsz, és ez a küzdelem felőröl teljesen. Bár elmenekülhetnél, ahogy a macska is megteheti. hisz egyszerűen megfordulhatna, ás elillanna a háztetőkön keresztül. Ő azonban felveszi a harcot. Ez nőiesség állandó meghasonlása, mely évszázadok folyamán alakult így, hisz mennyi megaláztatást, üldöztetést kellett elszenvednünk........

folytatás a www.onismeret.net oldalon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.