Klaudia

Klaudia

2010. aug. 23.

Barátság....KUTYÁK!!


Néha azon gondolkozom, hogy mikor nevezhetek egy embert -vagy akár többet- igaz barátomnak. Mi az a mérce, amit beállít az ember, egy úgy nevezett "Barátság mérce"? Ha Te meg teszed ezt és ezt, és ilyen-olyan vagy, akkor a barátom vagy? Vagy talán az, hogy milyen menő, mennyi haverja van, netalán mennyi pénze? Sajnos manapság (szerintem) sok az érdek és felszínes barátság. És túl kevés tudja azt mondani, hogy "Igen, nekem van igaz barátom!". Talán ciki lett a barátság? Ki ment a divatból? Elég ha vannak haverok, akiben még egy picit se bízik meg az ember? Csupa megválaszolatlan kérdés.... Nekem erről csak annyi a személyes véleményem, hogy sokféle barát létezik. Van a legjobb, akiből csak egy van. Van a jó barát, aki majdnem a legjobb, de mégse. Van a barát akiből már lehet több is, de mégsem akkora a bizalom, mint a másik kettőnél. És van a haver, aki csak a jóban van veled.
Az még a "szuper " barátság,mikor az egyik barátnő felhívja a másikat és neki szid a telefonba.viszont,ha veled beszél..akkor meg csacsog negédesen.Na de nem is értem,mit gondol???
Hát ha valami gusztustalan,akkor ez az.Pont az a kutya harap meg,akit a tenyeredből etetsz.Vau.
Csak hogy aki tényleg barát,az ha kínok közt is,de rávilágít arra,hogy a bizalmat olyannak szavaztad meg,aki érdemtelen.Így ha bölcs vagy,már nem támadod le...nem szembesítesz...már belefáradtál...
Egyszerűen nem keresed a társaságát............
De hozzá kell tennem,sok a gyáva - kétszínű ember.KUTYÁK!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.