Klaudia

Klaudia

2010. júl. 19.

Az a pillanat..



Azt a pillanatot fel lehet ismerni. Néha úgy érzed, hogy a körülötted lévő világ megváltozik. Nem tudod megindokolni. Valahogy a fények, a táj, és minden valami különös érzést vált ki belőled, miközben az a pillanat egyéb szempontból egy ...tovább »teljesen átlagos nap teljesen átlagos pillanata. Mégis, ekkor úgy érzed, hogy mindenre képes lennél, meg hogy semmi sem lehetetlen. Hirtelen tisztán látod, hogy mit kellene tenned. Látod a megoldást.

Ezek a pillanatok léteznek, csak gyakran nem szeretjük észrevenni őket. Talán azért, mert egy olyan lépést kellene megtennünk, ami ellent mond a vágyainknak.Vagy nem bízunk eléggé önmagunkban.
Amikor tudjuk,hogy amit akarunk, megkaphatjuk.Hiszünk magunkban és tudjuk,igenis lehetséges.
Nekem könnyebb hinni,mint feladni.Legyen az bármi.Nekem legalábbis biztosan.
"Képzelj el egy repülő madársereget. Na? Hány madarat láttál? Tizenegyet? Tizenkilencet? Ötöt? Van némi fogalmad róla, de a pontos számot nem tudod. Akkor honnan jött ez a gondolat? Valaki odatette. Valaki, aki tudja a madarak pontos számát. És a fákét, a kövekét, a virágokét. Valaki, aki ezekben a századmásodpercekben is gondoskodik rólad, és megmutatja neked a hatalmát. "

(Paulo Coelho) 


Az elmúlt napokban valahogy mégis visszatért a lelkesedésem sok szempontból. Bízom benne, hogy ez most egy darabig így is marad. Valahogy jó kedvem van, annak ellenére,hogy néha kicsit lehangolódom.Én saját magam.

Azt hiszem itt az ideje annak, hogy optimistábban nézzek a jövőbe. Tudom, hogy ...tovább »menni fog. Mennie kell, hiszen Ő most is mellettem áll. Meg az a néhány ember, akik sokat jelentenek nekem. Lehet, hogy néha nem úgy reagálnak dolgokra, ahogy azt az adott pillanatban várom, de tudom, hogy ők a lelki társaim, azok, akikben bízhatok. Akik ott lesznek akkor, amikor kell, és akik rám is számíthatnak bármikor. Akikkel biztatjuk egymást. Segítünk egymásnak észrevenni azokat a sorsfordító pillanatokat. Azokat, amikor Isten megadja a lehetőséget arra, hogy elérhessük a boldogságot, amire mindig is vártunk. Mert ez a lehetőség mindenkinek megadatik. Tudom, hiszem, hogy így van....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.